Babyschoentjes online kopen, kan dat? Ik heb het uitgeprobeerd en deel mijn ervaring!

babyschoentjes

Mini M. leek een paar maanden geleden al te gaan lopen, het liet echter nog even op zich wachten. Een paar kleine stapjes langs de tafel, maar het ging alweer snel over in kruipen. Nu niet meer. Sinds twee weken loopt ze trots als een pauw waggelend de hele woonkamer door. Het werd tijd voor nieuwe babyschoentjes, ze is natuurlijk ook weer gegroeid sinds haar eerste paartje. Dus ben ik online gaan shoppen bij Shoesme.

Het is best tricky om met je kleintje haar babyschoentjes online te kopen. Je kunt niet passen, je kunt niet om advies vragen. Ik zie er alleen altijd enorm tegenop op met twee kleintjes het drukke centrum in te duiken om te shoppen. Ik hoorde via een vriendin dat Shoesme heel uitgebreid ingaat op de maten van kinderschoenen en waar je op moet letten. Met video’s en duidelijke uitleg, dus dat leek me wel wat. Ik heb het geprobeerd en we zijn geslaagd!

Babyschoentjes kopen: daar moet je niet te licht over denken!

Wanneer je op de site van Shoesme belandt, zie je direct linksboven in de navigatie de optie ‘kies de juiste schoen. Als je ‘hovert’ klik je op ‘Maatadvies. Hier wordt uitgebreid besproken waar je op moet letten per leeftijdscategorie. In ons geval is het voor babyschoenen extra belangrijk om me in te lezen. Zo werd ik geinformeerd over het feit dat babyvoetjes voornamelijk uit kraakbeen bestaan, dus dat het heel belangrijk is dat deze voetjes een soepel zooltje krijgen die ze ondersteunt bij het lopen. Een leuk uitziend merksneakertje is dus niet aan te raden omdat daar vrijwel altijd dikke zooltjes onder zitten.

‘Duidelijke afbeeldingen en video’s zorgen dat ik snel begrijp hoe de schoenmaat bepaalt kan worden!’

Ook is het belangrijk, zo lees ik op deze informatieve pagina, dat schoentjes ‘ademen’ ofwel: echt lederen schoentjes is een must voor die kleine pootjes! Ik zal niet de hele pagina voor je reproduceren, maar er wordt al heel veel duidelijk in onderstaande afbeelding. Ik vind het altijd prettig als ik me er visueel ook echt een voorstelling bij kan maken, dus voor mensen als ik is dit een uitkomst, haha!

bron: www.shoesme.nl

‘Meetsysteem laat je heel nauwkeurig zien hoe je babyvoetjes opmeet’

Ik klik door naar het ‘Shoesme meetsysteem‘ en nu wordt het pas echt duidelijk hoe ik te werk moet gaan om Mini M. te voorzien van de juiste schoentjes. Ik volg de video stapsgewijs en kom uit bij maat 20 voor de kleine meid. Het is heel simpel, duurt een paar minuten en daarna weet je precies welke maat je kunt kopen.

Online of offline, de maat staat nu vast!

Uitgebreide collectie babyschoentjes: er is voor ieder wat wils!

De collectie van Shoesme is zeer uitgebreid en de schoentjes zijn super modern en spelen in op trends van nu. Ik zie redelijk wat dierenprints terug in de collectie. Dat is ook waar ik als een magneet naartoe wordt getrokken. Wel moet ik schoenen aanschaffen, met in mijn achterhoofd haar kleertjes. Ik wil wel dat de schoentjes bij al haar kleding passen. Dus kies ik uiteindelijk een wit sneakerschoentje, met een klein animal accent en statement op de hiel. De nieuwste collectie is te leuk. Dus neus ik ook nog wat voor mijn oudste rond. Binnenkort geef ik je een uitgebreide review van de volledige nieuwe collectie van Shoesme!

‘Voor mij is dit een uitkomst, ik ga zeker vaker online babyschoentjes shoppen!’

Toen de schoentjes werden bezorgd heb ik ze direct gepast met de kleine meid. Ze passen perfect! Het klinkt misschien suf, maar ik vond het op deze manier voor mezelf een stuk relaxter om schoentjes te kopen. Veel beter dan de kinderen naar een drukke winkel te slepen. Waar ze dan meestal net op het moment supreme geen zin hebben om mee te werken. Waar we moeten wachten en waar de keuze minder uitgebreid is. Het is voor mij een uitkomst dat het dus zo ook kan en ik ga dit zeker vaker doen!

Leave a Reply