Deze wintercollectie laat je kids stralen op school of het dagverblijf!

Bampidano

Heerlijk draagbare baby- en kinderkleding. Dat is een van mijn grootste eisen als ik voor de kids ga shoppen. Waarom? Op het kinderdagverblijf, maar ook thuis moeten ze zich gewoon lekker vrij kunnen bewegen. Bewegen zonder dat ze door hun moeder een overkill van styling over zich heen krijgen. Comfortable kleding, die ook nog eens opvalt door het kleurgebruik en de fijne modelletjes, dat is Bampidano.

Bampidano kom je niet standaard overal tegen. Het merk is, vind ik, onterecht niet heel bekend. Toch vind ik hun kleding zeker de moeite waard om met je te delen. Waarom? Het is betaalbaar, heel draagbaar en houdt je kind gewoon ook kind. In plaats van je kind veel te volwassen aan te kleden zoals toch veel labels doen op dit moment door de Instagram hype. Eerst die vreselijke zwart-wit trend. Alsof kinderen het leuk vinden dat hun hele kamer zwart-wit is en hun kledingkast gevuld is met monochrome meuk. Tuurlijk niet, alle kinderen houden van kleur.

Jongenscollectie combineert knalkleuren met stoere basiskleuren

Dat kleur heel stoer kan zijn laat Bampidano zien in de wintercollectie. Hieronder licht ik uit wat ik voor mijn kids heb uitgekozen, maar neem vooral zelf ook een kijkje in de zeer uitgebreide collectie!

Wowanje is
the way to go!

Mick’s favoriete kleur is ‘wowanje’ en oranje is een van de accentkleuren die Bampidano dit najaar gebruikt. Komt dat even mooi uit!

Oranje is cool en laat zich heel mooi combineren met het diepe, donkere legergroen dat het label veel gebruikt in de wintercollectie. Een stoere jogger met kniestukken en een diagonale ritszak op een van de knieën is een van mijn favoriete basics voor Mick op dit moment. Superzacht, blijft kleurvast na het wassen en draagt gewoon heel lekker voor hem. Gecombineerd met het toffe neonoranje shirt en een fijn slank gesneden vest is het een heerlijke outfit voor thuis, maar ook op de opvang.

Bampidano draagbare kindermode

Babymeisjes om door een ringetje te halen

De collectie voor (baby)meisjes voert een aantal kleuren, waardoor het combineren van de collectie ontelbaar veel mogelijkheden kent. Donkerblauw, grijs, fuchsia en wit zie je voornamelijk terug in de wintercollectie van Bampidano voor meisjes. Ruimvallende rechte sweater jurkjes, mooie maillots en zachte katoenen t-shirts en leggings. Little M. moet zich als geen ander vrij kunnen bewegen. Ze kruipt, gaat weer staan, probeert wat te stappen en kruipt weer verder. Dan is het belangrijk dat haar kleding goed zit.

Bampidano draagbare kindermode

Dit maillotje is zo fijn gebreid, zacht en mooi van kleur. Echt een koopje voor twaalf euro. Het jurkje valt precies goed. Niet te lang om te kruipen, niet te dik omdat die kleintjes het altijd snel warm hebben. De print is erg veelzijdig en daardoor dus goed te combineren.

Bampidano draagbare kindermode

Bampidano: net weer even anders

Natuurlijk is het moeilijk om je als kledingmerk in kindermodeland te onderscheiden. Van Bampidano moet je geen spannende, futuristische kindermode verwachten. Maar waarom wil je dat ook voor je kind? Bampidano staat voor kleding die je kind gewoon lekker laat spelen en stoeien. Kinderlijk stoer, meisjesachtig lief. Kleding waar iedere leeftijdscategorie van maat 50 tot en met 152 zich vrij in kan bewegen. Ook is de kleding betaalbaar en toch net even anders dan de rest.

Leave a Reply