Help: Ik heb niets om aan te trekken

positiemode queen mum for the single mama

De fijnste positiemode op een rij…

Heel fijn, ik ben weer zwanger! Ik was alleen vergeten dat je al heel snel je eigen kleding niet meer lekker kunt dragen. En in mijn geval heb ik me dit keer ook de eerste weken nog eens drie keer in de rondte gegeten om mijn ‘lege maag gevoel’ te onderdrukken, dus paste ik het gewoon ook al snel niet meer. Wat moet ik nu aantrekken? Ik ben gaan Googlen en heb best wat toffe positiemode gevonden.

Tuurlijk, er staat op zolder vast nog wel een doosje met oude positiemode van mijn vorige zwangerschap. Maar zeg nou zelf, als je negen maanden in dezelfde kleding hebt rondgelopen, ga je deze toch niet nog eens negen maanden recyclen? Ik wil die kleding echt niet meer onder ogen komen. Ik wil er ook nog enigszins representatief uitzien en niet alleen rondlopen in joggingachtige outfits, dus ben ik super blij met labels als Noppies, Queen mum, Queen Mum Sisters en Esprit’s positiemode-lijn.

De ideale spijkerbroek

Voor mijn werk draag ik over het algemeen vaag een skinny jeans, een shirtje en een leuk colbert. Gave pumps eronder en klaar ben ik. Daarnaast is een favoriet van me een simpel strak jurkje. Daar heb ik er een heel stel van in mijn kledingkast hangen, het probleem is, tot vorige week wist nog niemand van mijn zwangerschap. Dat strakke jurkje was dus geen optie. Ik ben allereerst dus op zoek gegaan naar leuke zwangerschapsjeans. Die van H&M zijn prima, maar de kwaliteit is ‘mwah’ en alle zakken zijn dichtgenaaid?!

Dat was een tussenstap totdat ik bij Queen Mum echt een hele fijne jeans tegenkwam. Heel lichtgrijs en écht dé perfecte pasvorm. Ik heb gewoon mijn confectiemaat, de broek is voorzien van een beetje stretch dus rekt lekker mee. Daarnaast kun je de broek in de taille met elastiek aantrekken tot de beste pasvorm voor de bepaalde periode in je zwangerschap. Wel zo makkelijk. Box spijkerbroek: checked! Die wil ik ook in andere kleuren!

Positiemode op je werk

Omdat je in de eerste weken nog niet wil dat mensen vermoedens krijgen dat je zwanger bent, moet je je strakke jurkjes nog even in de kast laten hangen. Op zoek dus naar een leuk jasje om bij je spijkerbroek te dragen. Binnen een paar weken verandert je lichaam en krijg je ineens je eigen colberts niet meer dicht. Ze zijn getailleerd en zitten gewoonweg niet meer comfortabel. Ik vond een schattig jasje dat lijkt op een colbertje, maar comfortabel zit als een vestje. En niet geheel onbelangrijk: ik kan de knoop gemakkelijk dicht krijgen.

Met warm weer kun je die spijkerbroek misschien erg oncomfortabel vinden. Tegenwoordig zijn er ook verschillende de soorten positie chino’s verkrijgbaar. Mijn volgende setje van must have positiemode vind je hier zeer binnenkort.

positiemode queen mum for the single mama

 

Leave a Reply