Dit moet je doen: Marley Spoon

MARLEY Spoon

Mijn zoektocht naar het ideale maaltijdpakket gaat door. Ik heb na de Krat en Hello Fresh mijn zinnen gezet op Marley Spoon. Over de krat heb je al kunnen lezen, over Hello Fresh kan ik kort zijn: vreselijk!

HF was het enige pakket met ook bedorven producten erin. Een bedorven zoete aardappel is wel heel oud was mijn conclusie, want deze overleven het bij mij wekenlang zonder rot te worden. Daarnaast is de agressieve reclame van Hello Fresh ook niet helemaal gezond dus daar was ik snel klaar mee.

Marley Spoon mijn nummer 1

Mijn absolute maaltijdtopper is Marley Spoon. Hoewel misschien vergeleken met de Krat een tikkeltje commercieel past deze service toch echt het best bij mij, mijn gezin en mijn wensen. En leuk voor jou: gebruik de code SINGLEMAMA bij het afrekenen en je ontvangt direct 25 euro korting op je pakket! Je zit nergens aan vast, je kunt het gewoon eenmalig uitproberen.

Ik heb van dit pakket twee weken echt zitten smullen. De lekkerste recepten komen voorbij en nog beter: je kunt zelf uitkiezen. Super fijn en voor ieder wat wils. De maaltijden komen gewoon met PostNL (speciaal koeltransport) en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je ze kunt verwachten.

Eenmaal bezorgd tref je per maaltijd een papieren zak aan met daarin echt alle ingrediënten. Of het nu een zakje miso is of een teen knoflook, alles is compleet en dat vond ik bij de Krat een klein minpuntje. Ik ben al zo vergeetachtig de laatste tijd, dus dat ik bij Marley Spoon verder nergens aan hoef te denken is een zegen.

Gevarieerd en gezond eten

De recepten zijn zo lekker variërend. Wel of geen vlees, pittig of juist niet, gezond of net iets minder. Je hebt het allemaal zelf in de hand en wat ik vooral fijn vind: het is een stok achter de deur om ook echt ieder avond te koken. Een makkelijke receptenkaart is toegevoegd en in een paar eenvoudige stappen tover je de lekkerste maaltijden tevoorschijn. Alles is super vers en vaak stukken gezonder dan wat je anders had bereid. Ik heb zo lekker gegeten van de Thaise noedelsoep en de kopshoarma. Ik heb besloten dat ik wekelijks drie of vier maaltijden laat komen. Het is voor mij echt besparend omdat ik niet veel overhoud en niet zo groot inkoop. Daarnaast zijn de recepten creatief en helpen ze me aan inspiratie en ook weer plezier om te koken.

Ik heb mijn plezier in koken teruggevonden

Koken is al sinds jaar en dag een van mijn grootste hobby’s. Sinds ik kinderen heb is het plezier er voor mij alleen wat afgegaan. Dit komt omdat ik vaak haastig kook en tegelijkertijd de kinderen zoet probeer te houden. Ik word dus nogal eens onderbroken tijdens mijn kookritueel. Het voordeel van stap voor stap koken en alle ingrediënten direct voor je hebben liggen is dat je, lokaal word je onderbroken, direct de draad weer op kunt pakken.

Wat kost dat nou zo’n pakket?

Niet veel! Je kunt je zonder verplichtingen abonneren op Marley Spoon, de maaltijden een week uitproberen en als ze niet bevallen direct je abonnement weer beëindigen. Voor slechts vijftien euro kun je drie maaltijden uitproberen of 25 euro voor vier gerechten voor twee personen. Voor drie of meer personen variëren de prijzen tussen de 35 en 50 euro voor een proefweek.

Leave a Reply