Comfortabele kindermode met unieke prints

Lily-Balou voor The Single Mama

Omdat ik een blog heb en regelmatig schrijf over leuke labels voor kids en mama’s komen er geregeld merken op mijn pad waar ik nog nooit van heb gehoord. Het eerste dat ik dan doe is kijken ‘is het wat voor ons?’ Soms gebeurt dit en ben ik zo blij verrast dat ik een keer weer eens écht iets anders ontdek en dat had ik een paar maanden geleden bij een presentatie van de najaarscollectie van het Belgische Lily-Balou.

Lily-Balou: een briljant Belgisch brand

Tijdens de presentatie van de najaarscollectie van Lily-Balou had ik nét te horen gekregen dat Mick een zusje zou krijgen. En prompt kreeg ik een overvloed aan hele lieve kleertjes onder ogen, waardoor ik het liefst alles mee wilde nemen. Ook voor Mick keek ik mijn ogen uit. Geweldige aardse tinten kwamen voorbij bij Lily-Balou: oker en roest, wat beiden favorieten zijn van me. En de prints: stoer, maar lief. Gepixelleeerde schaapjes, grafische girafjes en speels springende paardjes. Misschien nog wel het leukste vind ik dat het merendeel van de collectie uniseks is.

Sprekende kleuren en simpele ontwerpen

De kleuren die je tegenkomt in deze collectie zijn niet gebonden aan een jongen of meisje. Ik weet van mijzelf nu al dat ik zeker geen nadruk ga leggen op roze in de garderobe van mijn kleine meisje in mijn buik. Ik vind het leuke als ze er stoer uitziet en gemakkelijke kleding draagt. Dat kan bij Lily-Balou. Ik besloot om voor Mick en baby een leuk setje uit te zoeken, waarmee ze samen in (vermoedelijk) december kunnen twinnen. Voor Mick sweater ‘Mika’ van biologisch katoen. Okergeel, met wollige schaapjes. En voor de kleine meid een heel lief trappelpakje: ‘Olaf’, in dezelfde print. Ik zie ze al voor me met zijn tweetjes straks. Mick de trotse grote broer en een mini-me meisje, allebei in stralend oker.

Lily-Balou voor the single mama

Hoewel het nog even wachten is tot december heeft Mick de trui al aangehad hoor. Hij staat hem prachtig en ik kan oprecht zeggen dat ik heel erg blij ben dat er zoveel kleine labels bestaan. Dat maakt het steeds weer een verrassing als je een nieuwe collectie ontdekt die anders is dan anders. 

Kleurrijk, duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en een hoog draagcomfort

Achter Lily-Balou zit de stoere mama Anne, die na de geboorte van haar eerste kindje aan de slag ging als ontwerpster. In 2011 lanceerde ze haar eerste collectie voor kinderen tot zes jaar. Lily-Balou is een Antwerps label en maakt inmiddels kleding voor kids tot en met tien jaar. Met zusterlabel Liv+Lou voor coole kids tussen de twee en veertien is Anna’s successtory compleet. Deze gloednieuwe kindercollectie heeft een hoog rock ’n roll gehalte, en dit zonder afbreuk te doen aan het draagcomfort waarvoor ook Lily-Balou bekend is.

Ik ben fan van het label en ik beloof jullie in december een ultimate twinning kiekje op Instagram. Voor nu is ook Mick in zijn eentje een plaatje met zijn schaapjes vinden jullie niet?

 

One Reply to “Comfortabele kindermode met unieke prints”

  1. […] meer sneak peeks in Mick’s wintergarderobe, dus ben je een beetje zoekende naar leuke kleding voor je kleintje dat […]

Comments are closed.