Kinderkleding? Drie keer de leukste collecties van dit moment

Moodstreet by Kim Kötter

Het is weer tijd voor een shoplog. Ik ben op pad gegaan en nam mee: Moodstreet by Kim Kötter. Benieuwd naar wat ik voor de kleintjes heb gescoord? Lees vooral even verder!

Zeeman is hot

Baby M. groeit hard en heeft nog niet veel in maat 62, dus ben ik gaan speuren. Daarnaast kan Mick ook wel wat nieuws gebruiken. Omdat ik vind dat kinderkleding niet allemaal altijd zo duur hoeft te zijn heb ik voor baby M. een paar hele leuke dingetjes gescoord bij Zeeman. Waar je je vroeger nog schaamde als je iets van Zeeman aan had, is het nu hip om daar te shoppen lijkt het wel. Zeeman heeft de laatste jaren een vlucht gemaakt met moderne kleding van betere kwaliteit. Zeeman speelt in op de laatste trends en gaat voor pastelkleuren voor de meisjes met rainbows en unicorns. Veel kleding is van biologisch oeko-tex gecertificeerd katoen. Ik koop met plezier kleding voor mijn kids bij Zeeman.

Zeeman  

Moodstreet by Kim Kötter : baby M. is mijn eigen Miss Nederland

Ik vind het leuk om de relatief goedkope aankopen met een gaaf merk te combineren. Nu ben ik groot fan van het Nederlandse Moodstreet dus heb ik voor Mick en baby M. daar ook allebei nog iets moois gescoord. Moodstreet is een Nederlands label met eigentijdse, maar ook lieve zachte kindermode. Voor hun laatste collectie werkte het label samen met Kim Kötter. Van baby tot kind ze passen hun collectie per leeftijdscategorie steeds een beetje stoerder aan. Toch vind je bij Moodstreet in álle collecties veel zachte kleuren en dat vind ik heel fijn want dat staat mijn kindjes zo mooi. Voor mijn kinderen heb ik een setje uit de collectie van Moodstreet by Kim Kötter uitgzocht. Voor de collectie Moodstreet by Kim Kötter ging Kim zelf uitgebreid op de foto met haar Muck en zie je de persoonlijke touch terug in de stoffen.

Moodstreet

Zo heeft baby M. een broekje met een print van Kim’s hondje Snoet. Boven dat broekje heb ik een geweldig baseballjasje voor de kleine meid, alles in oudroze. Mick heeft een stoere jeans gekregen, met een heel leuk t-shirt voor blauwe en roze verfspetters en een mooie oudblauwe hoodie voor de frissere dagen.

Moodstreet by Kim Kötter

Sweet petit neemt je mee naar vroeger tijden

Tot slot heb ik nog een mega schattig linnen pofbroekje met bretels gekocht voor baby M. uit grootmoeders tijd zeg maar. Heel erg leuk uit een speciale collectie van Prenatal ‘Sweet Petit’. Als ze dat aanheeft smelt ik, zo lief! Ik ben nooit zo’n grote fan van Prenatal omdat ik de winkels niet fijn vind om in rond te lopen, maar omdat ik over deze collectie had gelezen wilde ik toch graag een kijkje nemen. ik vind het leuk als labels vernieuwend zijn. Het schattige pofbroekje doet je denken aan vroeger tijden. Bij frisse dagen trek ik er een maillotje onder aan bij baby M. en op een warme dag volstaat een rompertje met blote beentjes. Er is ook net weer een nieuwe Sweet Petit Resort collectie gelanceerd dus ik ga zeker binnenkort weer terug om te shoppen!

Sweet Petit

 

 

 

 

 

 

Foto baseballjasje: Moodstreet

 

Leave a Reply