Fleurige collectie van Moodstreet Mini by Kim Kötter: daar word je pas echt vrolijk van!

moodstreet mini

Wij worden super vrolijk van de nieuwste voorjaars- en zomercollectie van Moodstreet Mini. Wederom een collectie in samenwerking met Kim Kötter. Door de kleuren van de mini meisjescollectie waan je je in een soort ‘candyland’. Roze, groen en geel: een glimlach wordt spontaan op de gezicht getoverd! En voor je mini boys? Geel, sporty groen, blinkend blauw en lichtrood maken de comfortabele collectie tegelijk een hele frisse, maar toch stoere verzameling van oneindig combineerbare setjes.

Comfortabele collectie die wederom is samengesteld door Kim Kötter

Het is niet de eerste keer dat Moodstreet samenwerkt met Kim Kötter. Sterker nog, Kim dacht mee over de baby én de minicollectie dit seizoen. Haar jongens groeien mee met haar eigen collectie. Het woord comfort lijkt de collecties van Kim voor Moodstreet vaak het best te omschrijven. Ik denk dat alle moeders het met me eens zijn dat we het belangrijk vinden dat onze kleintjes zich probleemloos kunnen bewegen in hun kleertjes. Ze mogen niet belemmerd worden door te strakke of stugge kleding. Moodstreet heeft dat feilloos door en zet daardoor een oersterke baby- en minicollectie neer voor de allerkleinsten.

moodstreet minimoodstreet mini

‘Zacht, comfortabel, kleurrijk en stoer. Een ding is zeker: je mini valt in deze nieuwe collectie op tussen de rest van de mini’s!’

In de jongenscollectie zie je weer lekkere denimbroeken terug, net als in het winterseizoen. De denimstof is een zachte, soepele stof, niet alle jeans zijn altijd fijn voor mijn oudste vind ik. Dus ik ben blij dat de jeans van Moodstreet in de categorie jogdenim vallen.
Daarnaast heb ik een heerlijk zomerjasje voor mijn mannetje gescoord. Een regenjasje dat waterafstotend en winddicht is. Perfect voor deze tijd van het jaar!

moodstreet mini

Voor de meisjes kun je kiezen uit comfy broekjes of een combinatie van een lekkere legging met een minirokje. Alle kleuren en stoffen kun je combineren. Je kunt het zo druk of rustig maken als je zelf wil. Veel prints of juist lekker bold color blocken: doe je ding. Een ding is zeker: met deze collectie maakt je kleintje een statement. Maar dat hebben ze zelf natuurlijk niet door, haha!

‘Bij Moodstreet draait het om het kind, niet om de moeder die haar kind stylish verantwoord aan wil kleden als mini modepopje’

Wat ik persoonlijk fijn vind aan deze collectie en aan Moodstreet is dat er echt wordt gedacht aan wat de kleintjes leuk vinden. Ik vind dat je veel te vaak zogenaamde trends ziet op social media die er vooral zijn om de moeders te plezieren. Perfect gematchte kleurloze en vormloze kleding, saaie babykamers met heel veel planten en strak geschilderde geometrische muren in saaie kleuren. Hier doe je in mijn ogen kinderen geen plezier mee, maar alleen jezelf. Bij Moodstreet draait alles om het kind en ook om de leeftijdscategorie waarin het kind valt. Bij de oudere kinderen houdt het merk weer rekening met heel andere wensen en dat vind ik echt een groot pluspunt van dit fijne label van Hollandse bodem!