Persoonlijke cadeaus: vier mooie presentjes waar je indruk mee maakt!

Persoonlijke cadeaus YourSurprise

Heb je dat ook wel eens? Je vader is jarig of je zus en dan weet je niet wat je ze cadeau moet geven. Ik heb in april en juni altijd veel verjaardagen en dit jaar wilde ik een keer origineel zijn dus ging ik op zoek naar persoonlijk cadeaus.

“Tegenwoordig haal je je foto’s amper van je digitale apparaten af”

Veel sites waar je persoonlijke cadeaus fabriceert zijn heel gezapig en dan krijg je van die producten die het net niet zijn. Uiteindelijk ben ik geslaagd bij YourSurprise. Ik had er al eens hele mooie wanddecoratie besteld voor in mijn slaapkamer. Toen bestelde ik foto’s die ik in New York maakte toen ik daar woonde. Tot ik kinderen kreeg was dit de mooiste tijd in mijn leven en ook een periode waar ik enorm trots op ben. De foto’s zijn me zo dierbaar, maar je vergeet tegenwoordig vaak om echt iets te doen met je foto’s en ze van je digitale apparaten af te halen.

Persoonlijke cadeaus voor iemand die alles al heeft

Mijn ouders zijn dit jaar allebei 70 geworden en juist daarom wilde ik ze iets bijzonders geven en dat hoeft niet eens heel prijzig te zijn. Voor mijn vader heb ik een ontzettend gave houten serveerplank laten maken. Je kunt de plank volledig personaliseren en dat wordt er dan in gebrand. Ik koos voor een stempel met ‘ La cucina de…’ ik vulde hier ‘Opa’ in, grappig en ook een heel origineel cadeau. Plus heel bruikbaar en als je 70 bent dan heb je alles wel zo’n beetje dus dan is een persoonlijk cadeau als dit ook net even leuker, vind ik.

“Omdat de vakantie in het water viel kocht ik voor mijn moeder ook nog iets moois”

Persoonlijke cadeaus YourSurprise

Voor mijn moeder heb ik hele mooie fotoblokken van acrylglas laten maken. De foto’s van de kinderen met Oma maakte ik in de week dat we eigenlijk op vakantie hadden moeten zijn. Zoals je hebt kunnen lezen eindigden we in het Roompotpark from hell. Ik dacht dat het wel leuk zou zijn, omdat eigenlijk dus de vakantie haar cadeau was, er nog een kleinigheidje bij te geven aangezien er van het echte cadeau niets terecht is gekomen.

Mijn ouders waren echt verrast door de persoonlijke cadeaus en vonden het super leuk toen Mick ze de cadeaus gaf. Wat Mick niet wist is dat ik voor hem ook een broodplankje had laten maken. Dan had hij net als Opa ook zo’n mooi bordje. Hij is zo dol op Dikkie Dik dus heb ik op het plankje Dikkie laten graveren met de tekst: ‘Mick zegt Hmmmmm!’ Dat zeggen we namelijk altijd als we samen eten.

Persoonlijke cadeaus YourSurprise

En ook nog een cadeautje voor mezelf, gewoon omdat het kan!

En toen ik toch bezig was maakte ik voor mijzelf nog een leuke old skool emaillen mok. Deze heb ik nu op mijn bureau staan. Op de mok een fotootje van beide kindjes en de tekst: ‘Goedemorgen lieve Mama!’ Leuk om hier mijn cappuccino uit te drinken als ik aan het werk ben, zijn ze toch een beetje bij me. In een mum van tijd had ik vier mooie producten besteld en nog beter: ik had ze de volgende dag dus gewoon al in huis! Heel blij mee!

Persoonlijke cadeaus YourSurprise