Yes! Het is sandalen weer en dit is de trendy nieuwe collectie voor kids!

Sandalen

Eindelijk is de zon weer terug, eindelijk kunnen die kleine blote voetjes weer sandalen aan. Ben je op zoek naar leuke sandalen voor je kids? De nieuwe collectie van BunniesJR is echt heel zomers en tof. Mijn twee kleintjes dragen ze vandaag voor het eerst en het is een groot succes.

Voor mijn oudste is het fijn als hij zijn schoenen zelf aan kan trekken. Helemaal nu mijn buik me zo vreselijk in de weg zit, haha! De sandalen in jeansstof met voetbed en kurken zool, kan hij gemakkelijk zelf aandoen. Twee simpele klittenbandbevestigingen op de bovenvoet en hij heeft ze aan. Dit zijn eigenlijk goed passende, Birkenstock-achtige sandalen voor de allerkleinste voetjes. Birkenstock maakt namelijk geen vergelijkbare sandalen voor de allerkleinsten, dus ik ben blij dat ik bij BunniesJR wel de keuze heb.

Voor de sandalen van beide kids heb ik een maatje kleiner dan hun schoenmaat genomen. Dat was een schot in de roos want ze hebben allebei smalle voetjes dus dan heb je bij sandalen gewoon te weinig steun als ze te ruim zitten. De voetjes passen er dus precies in en dat zit voor hen het lekkerst.

Kleinste sandalen zijn het eerst uitverkocht!

Voor de kleine meid, die nu dus een maatje 19 draagt, was er een paar dat eruit sprong. De meeste sandaaltjes van Bunnies gaan vanaf maat 20. Deze metallic fuchsia sandaaltjes vind ik hartstikke leuk voor haar. In de zomer mag iedereen een beetje shinen! Toch? Ze liep er zo mee weg en dus denk ik dat ze comfortabel zitten anders had ik haar wel gehoord! Voor die allerkleinste maatjes moet je er snel bijzijn want ze vliegen de deur uit.

Uitgebreide collectie kindersandalen

Wat kun je verwachten van deze zomerse sandalencollectie van Bunnies? Ik zet de leukste sandalen voor je op een rij!

1: Bling en animal prints voor meiden

sandalen

2: Waan je in Frankrijk met deze espadrilles

sandalen

3: Cognackleurige sandalen zie je veel deze zomer

sandalen

4: Met klittenband trekken de kids de sandalen zelf gemakkelijk aan en uit!

Vooral bij de jongenscollectie zie je veel naturel tinten, bruin en blauw overheersen. de meidencollectie is speelser en kleurrijker. Bij de meiden glimmen de sandalen, zie je glitters en leuke printjes terug. Ik ben ervan overtuigd dat kindjes hier een mooi paartje uit kunnen zoeken. Ik laat mijn kids altijd zelf aanwijzen welke ze het mooist vinden, zelfs als ik ze online koop. Werkt perfect, de oudste weet dan echt nog precies wat hij had gekozen. En het is ook leuk voor ze om te kiezen. Vond ik vroeger ook!