Kinderschoenen? Hier moet je zijn voor je leukste nieuwe collectie sneakers!

sneakers

Mijn schoenentic heb ik inmiddels schaamteloos uitgebreid naar de collectie van de kids. Zij hebben momenteel meer paartjes onder de kapstok staan dan ik! Sneakers, laarsjes noem maar op. Nu de nieuwe collectie voor hen in de winkels ligt, kon ik het niet laten om ze te trakteren op een stel fijne sneakertjes.

Ze kan nog maar net lopen, maar de schoentjes zijn niet aan te slepen. Haar bruine winterlaarsjes zijn helemaal afgelopen en dus besloot ik voor mijn meisje leuke sneakertjes aan te schaffen. Voor mijn zoon kocht ik stoere basketbal ‘kicks’.

Sneakers met gave prints en applicaties

Als een kind in een snoepwinkel begaf ik me toen ik de nieuwe zomercollectie van BunniesJR in mijn vizier kreeg. Wow, daar maakt mijn moederhart een sprongetje van. De collectie is zeer uitgebreid. De collectie speelt in op de trends en wensen van kinderen, maar geeft daar een eigen draai aan. Natuurlijk door het draagcomfort en de hoogwaardige materialen. Maar ook door aparte, niet alledaagse prints en applicaties. Comfortabel en eigenzinnig is de beste omschrijving van de zomercollectie.

sneakers

Het was moeilijk kiezen, maar ik heb uiteindelijk gekozen voor een halfhoge zachtroze sneaker. De schoentjes hebben een prachtige print van een libelle aan de zijkanten. Ik weet van BunniesJR dat de schoentjes perfect passen. Zodra ik ze aantrek bij de kindjes lopen ze er direct op weg. Ik kon dus zonder problemen de schoentjes online uitzoeken en bestellen. Dat scheelde me een ritje naar de winkel met de kids. Ik vind dat toch een hele opgaaf altijd, dus als het even kan sla ik dat over.

Online shoppen? Daar kan een echte winkel voor mij niet meer tegenop!

Het fijne aan online shoppen bij BunniesJR is dat ze je, als je dat wil, voorzien van persoonlijk advies via Whatsapp. Vandaag besteld is morgen in huis, gratis levering. Beide ook altijd wel voorwaarden als ik online shop. Tot slot zijn de productfotos echt 100% gelijkend aan het product zelf. Winkelen vanaf de bank: ik ben er echt fan van!

‘Zijn winterlaarsjes heeft hij compleet afgedragen!’

Mijn oudste was ook echt wel weer toe aan nieuwe schoenen. Ik had al een paar geshopt voor heb een tijdje terug, maar ik vind dat de kids wel wat te kiezen mogen hebben. Al was het maar om die schoenentic van mij te verantwoorden. Hij had overigens zijn stoere biker boots van afgelopen winter HELEMAALkaal gelopen en nog vraagt hij nu vaak ‘s ochtends of hij juist die aan mag. Ook voor hem heb ik een mooi paar sneakers uitgezocht.

sneakers

Verantwoorde sneakers voor kindervoetjes in de groei!

De sneakers van BunniesJR zijn natuurlijk van een andere kwaliteit en comfort dan een paartje van Converse of Adidas. Met de laatsten niets mis, maar het is niet verstandig om je kids daar dagelijks op te laten lopen. Dus als je een sneaker kunt vinden, met de voordelen van een schoen die goed is voor de kindervoetjes die nog volop ontwikkelen, DOEN!

Voor mijn zoon kocht ik een paar old skool basketbal sneakers. De witte schoenen zijn voorzien van gave applicaties in geel, zwart en legergroen. Wat erg fijn is bij deze sneakers is dat je ze niet steeds opnieuw hoeft te strikken. Er zit aan de zijkant ook een rits in namelijk. Snel aan, snel uit. Fijn als je – zoals ik nu met mijn dikke buik- moeilijk kunt bukken.