Uitnodiging voor het meest bijzondere feestje van het jaar!

Uitnodigingen kinderfeestje

Vandaag is het zover. Mick en Mini M. vieren hun eerste gezamenlijke verjaardag. Mick is 3 geworden en Mini M. is alweer 1. Wat is dit jaar voorbij gevlogen. Deze bijzondere dag wil ik dit jaar extra groot vieren, dus heb ik allereerst geweldige uitnodigingen gemaakt voor hun feestje morgen.

Bestel jij je wenskaarten ook vaak online? ik wel, vaak vergeet ik verjaardagen en denk ik last minute: ‘Ojee ik moet nog een kaartje sturen!’ Hoe handig is het dat je dit alweer zolang gewoon online kunt fixen?! Wat ik niet wist is dat je eigenlijk veel meer soorten kaarten kunt laten maken in de meest creatieve formats. Ik speurde bij Kaartje2go naar de meest bijzondere uitnodigingen voor een onvergetelijk kinderfeest.

‘Ik wist niet dat je hier zoveel verschillende kaarten kon vinden!’

Bij Kaartje2go hebben ze een zeer uitgebreide collectie uitnodigingen. Je kunt kiezen om je eigen foto’s erin te gebruiken of een standaard kaart uit de collectie kiezen. Het is maar net wat voor feestje je geeft. Voor de uitnodigingskaart van Mick en Mini M. heb ik gekozen voor een dierenthema, maar wel met ruimte voor een foto van hen.

Een intuïtieve site waarop je alles snel kunt vinden

Zodra je op de site van Kaartje2go komt is het direct duidelijk waar je naartoe moet. Links in de navigatie vind je allerlei soorten kaarten. Omdat ik een uitnodiging wilde maken voor een kinderfeestje en niet een ‘gewone’ uitnodiging ging ik direct naar ‘Kinderfeestjes’ en bladerde tot ik de perfecte layout had gevonden.

Uitnodigingen kinderfeestje

Gemakkelijke tool om snel en creatief te personaliseren

Vervolgens ben ik de kaart gaan personaliseren door op ‘Kaart bewerken’ te klikken. Alles werkt op de site erg intuïtief dus je hebt echt in een mum van tijd de mooiste kaarten gemaakt. Ik uploadde gemakkelijk twee foto’s en liet mijn creativiteit de vrije loop.

Klaar met de voorkant? Over naar de binnenkant! Bij deze kaart is de binnenkant ook zo leuk geïllustreerd in hetzelfde thema. Je kunt per regel variëren met lettertypen en grootte. Alles is individueel aan te passen ook in kleur en dat maakt dat je de kaart heel speels kunt opmaken.

Uitnodigingen kinderfeestje

Een gratis proefdruk bestellen voorkomt kleine oneffenheden!

Ok, wat mij betreft is de kaart nu wel klaar. En weet je wat nou zo tof is? Je mag gratis een proefdruk bestellen. Je krijgt je kaart dan thuisgestuurd met een pakketje papiersamples. Heel handig. Mijn proefdruk was toch niet helemaal wat ik ervan had verwacht. Ik heb toen het formaat van de kaart nog aangepast en ook de papiersoort veranderd. Uiteindelijk heb ik voor het papier met de linnenlook gekozen en het formaat 10 x 15 cm. Ik dacht dat ik een grote kaart leuk zou vinden, maar dat bleek bij de proefdruk toch een beetje teveel van het goede. En daarom is dus een proefdruk zo belangrijk, dan kun je alles perfectioneren.

Zelf thuis versturen, of de adressen invoeren en alles online regelen?

Tijd om de adressen in te gaan voeren. ik had twee opties: of ik laat de kaarten bij mij bezorgen en schrijf zelf de enveloppen, of ik laat Kaartje2go het werk doen. Ik koos voor het laatste. Je kunt een adressenbestand uploaden vanuit een excel adressenbestand of handmatig alles invoeren. Ik moest het helaas handmatig doen, maar het ging eigenlijk reuze snel want ik had van de geboortekaartjes nog heel veel adressen in een bestandje staan, dus kon ik veel ctrl-c ctrl-v-en.

‘Ik kreeg van iedereen complimenten over de mooie uitnodigingen’

Yessss, de uitnodigingen zijn verstuurd! En man o man wat heb ik een leuke reacties gekregen. Iedereen vond de kaart zo ontzetten mooi! Dat was dus de moeite dubbel en dwars waard! Morgen belooft het een knalfeest te worden, mede dankzij deze toffe uitnodigingen van Kaartje2go!

Leave a Reply