Vijf keer de leukste winterjas voor kleine- en grote meiden!

Moodstreet winterjassen

Brrrr! Het wordt kouder en kouder. Tijd dus om te shoppen voor een leuke winterjas voor de kids. Vandaag zet ik vijf van mijn favorieten voor je op een rij en zie je welke ik uiteindelijk voor Mini M. heb uitgekozen. Enne nog leuker: veel van deze jassen zijn al flink afgeprijsd online!

Voor Mick had ik vorig jaar al ingeslagen en heb ik in de sale een koopje gescoord. Hij past nu perfect. Hetzelfde deed ik voor Mini M., maar omdat zij best nog een tenger poppetje is passen die jassen nog niet. Dus toen moest ik dit seizoen toch nog op zoek naar een mooie jas voor haar. Da’s balen! NOT! Ieder excuus om weer wat leuks te scoren voor de kleintjes is meegenomen.

1: Een must have: de shiny bomber!

Winterjas Moodstreet Darlin

Een van mijn favoriete jassen voor de stoere tienermeiden is deze glimmende bomber in legergroen. De jas komt uit Moodstreet’s Darlincollectie die dit seizoen gelanceerd is. Dit soort collecties laat me verlangen naar de tijd dat Mini M. zo groot is. Nee hoor, ze moet zo lang mogelijk klein blijven, maar jullie weten wat ik bedoel! Mooie zachtgevoerde winterjas met crèmekleurige teddystof. Leuke accentapplicatie op de borst. Een eigenzinnige jas voor de jongedames die weten wat ze willen! Prijs: € 89.95.

2: De reversible jas by Kim Kötter voor de mini meisjes

Ik weet nog dat ik het zelf vroeger heel erg leuk vond als ik een jas aan beide kanten kon dragen. Dan had ik lekker twee nieuwe jassen in plaats van een.

Deze versie komt uit de tweede collectie die Moodstreet maakte in samenwerking met Kim Kötter en hij is super stoer. Aan de ene kant is deze puffer knalroze gestipt en aan de binnenkant is de winterjas effen jeansblauw van een wollige teddy fleece. Heerlijk zacht voor de allerkleinsten. Deze jas is er voor de mini jongens ook in een blauw-groene kleurstelling. Prijs: € 59.95.

3: Mijn favoriet voor Mini M! Eveneens reversible: stoer meets lief

Winterjas Moodstreet Kim Kotter

Oh dit jasje staat haar zo goed. Ik heb zelf ook een grote zachtroze pluche winterjas van Sandwich en samen zijn we twee superzoete suikerspinneen. Tenminste, als Mini M. de jas op deze manier draagt. Ook deze winterjas is aan twee kanten te dragen. Voor de mini meiden donkerblauw geveegd aan de buitenkant in een waterdichte, windafstotende stof. En aan de binnenzijde deze zachte roze teddy fleece.

Winterjas Moodstreet by Kim Kotter

Voor de mini boys is dezelfde winterjas er met een blauwe voering. Prijs: € 59.95.

4: Een droomjas voor alle meiden van een jaar of 7 – 10

Deze winterjas vind ik zo leuk door de drukke, aparte print. Ook doordat de jas langer is en over de heup valt, valt hij op. Hiermee maak je een statement op het schoolplein. Heel meisjesachtig, maar de print maakt de jas ook echt wel stoer. Echt een favoriet voor de meiden tussen de 7 en 10 jaar.

Winterjas Moodstreet

Ook deze jas is weer gevoerd met die heerlijk zachte teddy fleece in zuurstokroze. De mooie grote zakken op de voorkant van de jas vallen echt op en wat ik zelf altijd fijn vind is een mooie nauwsluitende boord aan de mouwen. Deze topper houdt je meisje gegarandeerd warm deze winter. Prijs: € 89.95.

5: Oh deze wil ik gewoon zelf hebben: fluffy warm en polka dots! Yay!

Ook weer uit de nieuwe Darlin by Moodstreet-collectie komt deze beauty.  Ik kan er nog steeds niet over uit hoe leuk je tegenwoordig gekleed kunt gaan zonder er problemen mee te krijgen. Vroeger kregen we er nogal eens ‘van langs’ als we er iets anders dan ‘de norm’ uitzagen. De jaren tachtig norm was dat voor mij.

Deze jas is toch een droom voor iedere tiener (to be)?  Wat had ik zoiets graag gedragen toen ik nog zo jong was en wat heeft de tijd zich – in dit geval – positief ontwikkeld want het is toch geweldig dat je kunt dragen wat je wil? Anyway, ook nu zou ik deze jas echt top vinden om in mijn eigen kast te hebben hangen en de jas is wat mij betreft dus ook echt een absolute topper uit de Darlin ‘premierecollectie’! Prijs: € 89.95.