Yesss mid-season sale bij NOP

NOP heeft op dit moment mid-season sale. Je scoort nu onder andere de fijnste jeans met korting. Mijn favorieten heb ik hieronder voor je op een rij gezet. Wees er snel bij, nu zijn alle maten er nog!

Twee super toffe jeans. Hierboven jeans Winnetka met gave verf strokes. De jeans voor een stoere meid die haar eigen smaak heeft. In deze jeans kan ze haar unieke karakter tonen. De Winnetka jeans geeft de denim garderobe van je eigenwijze meisje gelijk een upgrade en creëert voor haar een unieke stijl. De skinny fit jeans heeft lekker veel stretch, zodat deze stoere dame ongestoord avonturen kan beleven. Voor de ultieme pasvorm is aan de binnenzijde van de sluiting is een verstelbare strook aangebracht.

Deze mooie zwarte skinny jeans Youngstown is voor meiden en jongens een echte must have voor dit najaar. Heerlijke pasvorm en eventueel ook te verstellen in de taille met een elastiekband.

Een skinny jeans mag in ieder geval in de kasten van mijn kids niet ontbreken. Ben jij er ook zo gek op? Dit Youngstown-model van NOP heeft een stoere, zwarte wassing. De faded details zorgen voor die vette, gedragen look en de stretch voor optimaal comfort.

NOP voor the single mama

Een van mijn absolute favorieten – en ook die van mijn zoon – is de ultra toffe trui met grafisch alfabet: Yankton. Het is zo’n fijne zachte sweater en we krijgen er heel veel complimenten over. De applicaties van de letters zijn heel leuk en een grappig detail is natuurlijk de NOP in geel. De trui kost nu in de sale slechts 35,99 euro: een koopje want de kwaliteit is fantastisch!

Unisex is de nieuwe norm

Waar NOP ook echt vernieuwend in is is de veelzijdigheid van de kleding. Heel veel kleding is unisex. Zo fijn om niet perse meer een stempel op een kind te drukken: jij draagt dit en jij moet dat dragen. De foto’s bij de items laten vaak een jongen en een meisje zien in dezelfde items. Je ziet dit nog niet veel en wat dat betreft is NOP echt een trendsetter. De andere grote namen zullen moeten volgen want kids uit ‘this day and age’ willen meer dan roze rokjes en blauwe joggers.

Eindeloos combineren: the sky is the limit

Ik kan er maar niet over uit hoe veelzijdig deze collectie van NOP is. Het is eindeloos onderling te combineren. Niets is recht toe recht aan. Asymmetrische sweaters, leggings met harde color blocks. Enne… subtiele prints? Nee, zeker niet. Hele uitgesproken grote grafische statement prints.

Leave a Reply