Ultiem cadeau voor de feestdagen: een adventskalender vol juweeltjes!

header my jewelry advent

De grote feestmaand december nadert. En mijn veertigste verjaardag ook. Ik heb van My Jewellery een ultiem cadeau gehad voor mijn verjaardag: een adventskalender vol met sparkling goodies!

Fourty and fabulous

Ik vind adventskalenders voor de kinderen altijd een van de leukste dingen die je ze rond de feestdagen kunt geven. Iedere dag een kleine attentie, dat is toch iedere dag feest dan? Dit jaar is het aan mij om te genieten van kleine cadeautjes. Je wordt maar een keer veertig tenslotte, toch?! Ik ben zó benieuwd. De adventskalenders van My Jewellery zijn niet aan te slepen, ze liggen nog maar net in de winkels, maar vliegen de deur uit. Je kunt je voorkeur opgeven voor zilver of goud en dan kun je jezelf of iemand die je dierbaar is héél erg verrassen in december.

Inspiratieloos? Geef deze adventskalender cadeau!

adventskalender

Heb jij nog geen idee wat je dít jaar onder de boom legt? Ga voor de My Jewellery Adventskalender en verras je moeder, zusje of vriendin met tien(!) items die stuk voor stuk een feestje zijn om uit te pakken. De adventskalender is een heel origineel cadeau. De ontvanger weet niet wat ze gaat krijgen en wordt dag na dag verrast. Ik kan niet wachten tot ik de vakjes open mag gaan maken!

Aftellen

Een adventskalender geef je cadeau tien dagen vóór kerst – extra fijn, want zo kan de ontvanger vrolijk aftellen tot de feestdagen en hoef jij niet last minute stad en land af te struinen om een passend cadeau te scoren. Kortom: win-win!

A gift for you

Vind je het spannend om een adventskalender aan te schaffen zonde dat je weet wat erin zit? Je kunt op de website van My Jewellery inzien wat erin zit. Ik laat me verrassen, een december kraslot kras ik vaak in een keer open, maar bij deze kalender pak ik lekker iedere dag een cadeautje uit voor mezelf.