Baby M is geboren!

geboortekaartje hipdesign banner

Hoe heb ik het zo weten te timen? Op 14 december, Mick’s verjaardag, werd ‘s nachts mijn allerliefste meisje M geboren. Het gezin M, M en M is compleet! Wat ben ik trots en wat ben ik blij om moeder te mogen zijn van deze twee prachtkinderen. Yes, het geboortekaartje mag de deur uit!

Na een voorspoedige bevalling heb ik inmiddels ook de kraamweek vol emotionele ups en downs afgesloten en ondertussen ben ik ook weer lekker met de verschillende regeldingen bezig. Met natuurlijk als eerst missie: de geboortekaartjes versturen!

Zoals je eerder wellicht al hebt gelezen in mijn gastblogs voor V!VA Mama en Flair heb ik een volledig uniek geboortekaartje laten maken. Ik wilde echt iets bijzonders wat op mij en mijn gezin slaat. Hiervoor heb ik allereerst gezocht naar een site waar ik me mee kon identificeren: niet te klassiek, no nonsense en originele kaartjes. Ik ben uitgekomen bij Made for Moments. Ze hebben samen met mij een uniek kaartje gemaakt.

Geboortekaartje baby M: uniek, niemand heeft dit kaartje!

Mijn kennis Neja uit Slovenië heeft op mijn verzoek in haar eigen ‘berenstijl’ ons gezinnetje getekend. Ik heb van haar een unieke illustratie gekregen, met Mick, Fitch, mijzelf en baby M in de hoofdrol. Na het ontvangen van deze illustratie heb ik me aangemeld bij Made for Moments en ben ik aan de slag gegaan om mijn ideeën letterlijk op papier te zetten. Ik kwam er grotendeels wel uit, maar toch was het steeds net niet naar wens. Tijd om de hulp in te roepen van een designer bij Made for Moments. Een mailtje met al mijn ideeën opgesteld en voor ik het wist stond er op mijn account een aantal kaartjes klaar met daarin al mijn wensen verwezenlijkt. De bijzondere illustratie van Blackbear&Whitebear’s Neja stond centraal. Verder weinig poespas, ik ben niet van de overbodige info en gedichtjes op kaartjes.

Bijzondere collectie geboortekaartjes

De collectie van Made for Moments is zeer uitgebreid. Je kunt kiezen uit talloze bestaande ontwerpen, maar je kunt dus ook kiezen om zelf een kaartje te maken. Daarnaast biedt de site ook nog twee exclusieve collecties: de collectie van Hanneke Verstegen en de collectie ‘Oma Meijel Breit’ . Van de laatste collectie is mijn kaartje afgeleid, de basis van mijn kaartje is een ‘goede doelen geboortekaartje’. De collectie is gemaakt voor dappere mama Moniek Hanssen. Zij laat zien hoe haar leed en verdriet uiteindelijk weer een ommekeer kreeg. Dit vond Made for Moments zo bijzonder en moedig dat zij dit prachtige project van haar steunen met een collectie geboortekaartjes. Bij het bestellen van een kaartje uit deze collectie krijg je handgebreide slofjes voor jouw kindje en steun je daarnaast een babytje in het ziekenhuis met prematuurslofjes speciaal ontwikkeld voor in de couveuse. Nieuwsgierig geworden? Ik heb de slofjes voor baby M nog niet ontvangen, maar ik kan niet wachten!

Puntjes op de i met originele sluitzegels

geboortekaartje zegel

Nadat ik persoonlijk contact had gehad met de designer van Made for Moments heb ik mijn bestelling afgerond. Ik had een type papier gekozen. Mijn keuze is gevallen op Oudhollands. Ook de envelop kun je zelf kiezen. Mijn envelop was ‘parelmoer’. Daarnaast heb ik – om mijzelf een hoop gelik en gevouw te besparen – gekozen voor een sluitzegel. Made for Moments bied hiervoor allerlei opties op haar site, maar ik heb Neja’s beren gebruikt. Zodoende heb ik dus een volledig gepersonaliseerd pakket met kaartjes, enveloppen en sluitzegels. Niemand heeft een zelfde kaartje en dat vind ik wel heel erg bijzonder moet ik zeggen. Het is echt een kaartje voor mijn lieve baby M, mijn eigen bijzondere gezin van drie.

Ik kan niet anders dan zeggen dat de service van Made for Moments geweldig is geweest tijdens het hele ‘ontwerptraject’. Ze doen hun best om zich in te leven in wat jij als klant graag wil. Eigenlijk is niets onmogelijk. Als iets niet standaard is dan maken ze het wel voor je, dat idee. De bestelling werd razendsnel geleverd en was super verpakt. Een volledig uniek kaartje dat ook nog eens zeer betaalbaar is. Ik ben er super blij mee en heb alleen maar complimenten over gekregen.

One Reply to “Baby M is geboren!”

  1. […] en touch is ze tot een uniek kaartje gekomen. Hoe dit proces is verlopen, beschrijft ze in haar blog. En ze heeft natuurlijk een paar prachtige slofjes ontvangen voor haar […]

Comments are closed.