Baby- en kinderschoentjes kopen? Dat kan gewoon online!

shoesme

Mijn kleine W. maakte al een paar weken geleden aanstalten om te gaan lopen. Het liet echter nog even op zich wachten. Een paar kleine stapjes langs de tafel, maar het ging alweer snel over in kruipen. Nu niet meer. Sinds twee weken loopt hij apetrots de hele woonkamer door. Het werd tijd voor nieuwe babyschoentjes en ook broer en zus worden direct voorzien. Ik ben online gaan shoppen bij Shoesme.

Het is best tricky om met je kleintjes schoenen online te kopen. Je kunt niet passen, je kunt niet om advies vragen. Ik zie er alleen altijd enorm tegenop op met twee kleintjes in een grote wagen en een kleuter aan de hand het drukke centrum in te duiken om te shoppen. Toen iemand met tipte dat Shoesme online heel uitgebreid ingaat op de maten van kinderschoenen en waar je op moet letten. Met video’s en duidelijke uitleg, dus dat leek me wel wat. Ik heb het geprobeerd en we zijn geslaagd!

Babyschoentjes kopen: daar moet je niet te licht over denken!

Wanneer je op de site van Shoesme belandt, zie je direct linksboven in de navigatie de optie ‘kies de juiste schoen. Als je ‘hovert’ klik je op ‘Maatadvies. Hier wordt uitgebreid besproken waar je op moet letten per leeftijdscategorie. In ons geval is het voor babyschoenen extra belangrijk om me in te lezen. Zo werd ik geïnformeerd over het feit dat babyvoetjes voornamelijk uit kraakbeen bestaan, dus dat het heel belangrijk is dat deze voetjes een soepel zooltje krijgen die ze ondersteunt bij het lopen. Een leuk uitziend merksneakertje is dus niet aan te raden omdat daar vrijwel altijd dikke zooltjes onder zitten.

‘Duidelijke afbeeldingen en video’s zorgen dat ik snel begrijp hoe de schoenmaat bepaalt kan worden!’

Ook is het belangrijk, zo lees ik op deze informatieve pagina, dat schoentjes ‘ademen’ ofwel: echt lederen schoentjes is een must voor die kleine pootjes! Ik vind het altijd prettig als ik me er visueel ook echt een voorstelling bij kan maken, dus voor mensen als ik is een website met zulke uitgebreide informatie een uitkomst, haha!

‘Nauwkeurig Shoesme-meetsysteem helpt je kindervoetjes opmeten’

Ik klik door naar het ‘Shoesme meetsysteem‘ en nu wordt het pas echt duidelijk hoe ik te werk moet gaan om voornamelijk kleine W. te voorzien van de juiste schoentjes, van de andere twee weet ik inmiddels de maten wel. Maar bij kleine W. is het gokken. Ik volg de video stapsgewijs en kom uit bij maat 21 voor de kleine man. Het is heel simpel, duurt een paar minuten en daarna weet je precies welke maat je kunt kopen.

Online of offline, de maat staat nu vast!

Uitgebreide collectie babyschoentjes: er is voor ieder wat wils!

De nieuwe najaarscollectie van Shoesme is zeer uitgebreid en de schoentjes zijn super modern en spelen in op trends van nu. Ik zie redelijk wat dierenprints terug in de najaarscollectie voor meiden, maar ook bijvoorbeeld western inspired laarsjes. En de jongens hebben keuze uit verschillende stoere boots, sneakers of kekke veterschoentjes. Voor de jongens shopte ik zwarte boots met gele veters. Super stoer en dan kunnen ze een beetje twinnen ook al zijn de schoenen niet identiek. Voor mijn meisje koos ik een mosgroene laars met dierenprint. De laarsjes voelen heel zacht door de harige vachtstructuur. Ik werd er als een magneet naartoe getrokken. Plus in mijn achterhoofd haar kleertjes natuurlijk en deze matchen mooi.

shoesme

‘Voor mij is dit een uitkomst, ik ga zeker vaker online kinderschoentjes shoppen!’

Toen de schoentjes werden bezorgd heb ik ze direct gepast met de kids. Ze passen bij hen alle drie perfect! Het klinkt misschien suf, maar ik vond het op deze manier voor mezelf een stuk relaxter om schoentjes te kopen. Veel beter dan de kinderen naar een drukke winkel te slepen. Waar ze dan meestal net op het moment suprème geen zin hebben om mee te werken. En dan met die grote kinderwagen de winkel in, nee doe mij maar online! Het is voor mij een uitkomst dat het dus zo ook kan en ik ga dit zeker vaker doen! Shoesme heeft overigens mooie winkels en wordt in veel schoenenzaken verkocht hoor, maar zeker nu in de hele coronasituatie kom ik liever zo min mogelijk in winkels en is hun website echt een gouden tip!