De leukste kinderkleding: Dierenprints spelen glorieuze hoofdrol!

Sinds ik kinderen heb leef ik mij volledig uit wanneer het aankomt op de kinderkleding in hun kleine kledingkastjes. Ik heb een aantal favoriete shops waar ik ieder seizoen weer terugkom. Grote labels en small shops, overal pluk ik wat vandaan.

Vandaag neem ik de najaarscollectie van Tumble ‘n Dry onder de loep. Een van mijn favoriete labels voor kinderkleding out there. Mijn kinderen dragen Tumble ‘n Dry vanwege de goede pasvorm, de mooie kwalitatief goede stoffen, de verrassende prints en designs.

Tumble ‘n Dry verdeelt de collecties kinderkleding in ZERO, LO, MID, HI. Mijn kids vallen eigenlijk beide nog in LO, maar Mick gaat snel richting MID. Anyhow ik ben eens gaan speuren. Ik kijk altijd hoe ik alles met elkaar kan combineren. Dat ik een paar mooie kledingstukken uitzoek, die ik vervolgens onderling, maar ook met kleding kan combineren die al in de kast ligt. Na deze inventarisatie voor mezelf gemaakt te hebben ben ik gaan shoppen.

Animalprint galore

Wat zie je het toch heerlijk veel terug in de kinderkleding: dierenprints. In allerlei vormen spelen dieren en dierenprints een hoofdrol in deze collectie. Ik word er op slag vrolijk van. Ringstaartaapjes, wasberen, leeuwen, luipaardprints met felle kleuren. Color blocking en neonkleuren: ik ben bang dat ik meer heb gekocht dan dat ik van plan was!

Kinderkleding 2018: lekker druk voor meisjes door prints, patronen en kleuren

Hoe meer hoe beter: het is zo leuk om al deze mooie prints te combineren. De eerste jurk die ik voor baby M. echt moest hebben is de legergroene ‘Toral’ jurk met een grijs-geel-roze luipaardprint. Wat vind ik dit een toffe jurk, ik zou hem zelf ook wel willen hebben. Dringende oproep aan Tumble: ‘Laat de meisjes alsjeblieft twinnen met hun mama’s met dit soort leuke prints en ontwerpen!’ Wow ik ben echt verliefd op dit setje. De jurk is te combineren met leuke ‘Totty’ streeplegging, maar ook met een skinny lichtroze basic ‘Pearl’ jeans.

Kinderkleding Tumble 'n Dry Single Mama

Combineerbaar met dezelfde legging en jeans is dan weer de Teressa sweaterdress met de neonroze wollige letters ‘Humble’. Deze jurk kan ik ook weer combineren met een legging uit onze kast van small shop Kleine Baasjes: win win!

Kindermode Tumble n Dry The Single Mama

Aapies kijken

Terug naar de dierenprints voor baby M: Ringstaartmaki’s! Wat een vrolijke print en wat een mooie burgundy red is dit. Ook deze ‘Tamaki’ jurk kan ik weer combineren met de basic skinny jeans of met de streeplegging. Ik heb nu dus drie jurken, die ik steeds weer kan combineren met basics uit de Tumble ‘n Dry collectie. Dat is best efficient kinderkleding inkopen dus! Alle kleuren komen steeds terug. En ik hou ervan om strepen te combineren met nog een drukkere print erboven.

Kinderkleding Tumble 'n Dry Single Mama

Hier word je toch blij van?

Als ik verder blader door de collectie word ik gewoon alleen maar blij. Ook in de collecties waar mijn kleine meid niet (meer) inpast, het geeft iets om naar uit te kijken. In de collectie van Tumble ‘n Dry kan je meisje zich volledig uiten in haar kleding en precies zijn wie ze wil zijn. Stoer of juist lief, ingetogen of juist helemaal out there. De collectie biedt voor ieder wat wils en is voor (portemonnees van) moeders als ik heeeel erg gevaarlijk!

Het dierenverhaal gaat verder

Ook voor jongens zien we veel dieren terug in de collectie: grafische wolven, schotse hooglanders, panters, leeuwen en space panda’s. Ook veel sweaters en t-shirts met korte kreten doen het dit jaar weer goed. Jongens die wat willen zeggen met hun kleding kunnen zich in deze collectie zeker uitleven. En Mick? Die laat natuurlijk zien op welke dieren hij gek is!

Kinderkleding Tumble 'n Dry Single Mama

“Mama wat doet de leeuw? Wraaaaa!”

Mick is helemaal into dieren op dit moment. De hele dag gaat het: ‘Mama wat doet de leeuw? Wraaaaa!’ Mama wat doet de tijger? Wrraaaaa!’ Dan koop je voor die jongen dus een leeuwenbroek ‘Kwasi’ en een leeuwenvest ‘Krimme’. De broek is weer eindeloos combineerbaar. Hierboven zie je hem met een trui van het geweldige Lion of Leisure. Daarnaast zie je hem hieronder ook met een basic shirt ‘Kristiaan’ van Tumble in donkerblauw met een leuk diagonaal accent.

Kinderkleding Tumbe n dry single mama

Het leeuwenvest is echt een heerlijk zacht vest voor de druilerige koude dagen in aantocht. Een vest om in weg te kruipen en daarom doet Mick dat dus maar al te graag!

Kinderkleding tumble 'n Dry en The Single Mama

Ik gunde je een persoonlijk kijkje in de collectie van Tumble ‘n Dry omdat ik wil laten zien dat ik ook ECHT kies voor deze kleding voor mijn kids en ze het dus ook ECHT dragen. Ik denk zeker dat je er een kijkje moet gaan nemen als je van deze stijl houdt.

Get ready to rumble with Tumble

Ben je na het lezen van dit stuk net als ik verliefd op de kleding van Tumble ‘n Dry? Goed nieuws, ik mag maar liefst twee complete kledingsets weggeven aan mijn trouwe volgers: een voor een meisje en een jongenssetje. Wat moet je doen? Heel makkelijk: laat hieronder je ‘dierlijke enthousiasme’ achter over Tumble ‘n Dry en The Single Mama en dan maak je direct kans om te winnen. Oja, geef ook even de maat door van je kindje! Wil je extra veel kans maken? Show us some love on Instagram 🙂 Op 5 oktober 2018 lees je in deze post wie de winnaars zijn, zij ontvangen geheel in dierenstijl een mooie set voor hun jongen en meisje!

And the winners are….

Tromgeroffel…. de winnaars zijn bekend: Oma Willemina mag haar kleinzoon in het nieuw steken en Mama van Bobbi haar kleine meisje. Beide krijgen een beestachtig mooi kledingsetje van Tumble ‘n Dry thuisgestuurd. Sturen jullie mij een e-mail met je naam- en adresgegevens?

Voor de andere deelnemers: volgende week weer een hele toffe winactie voor meisjesmama’s van een hééééél leuk Nederlands merk. Hou mijn site dus in de gaten!!!

 

 

 

Over de uitslag van deze giveaway kan niet worden gecorrespondeerd.

 

 

6 Replies to “De leukste kinderkleding: Dierenprints spelen glorieuze hoofdrol!”

  1. _Lis_e_lotte_ says:

    Wat staan je kindjes leuk met de nieuwste fashion!

    Met Lara’s blonde krullen zou ze een animal print setje van Tumble echt als een kleine tijgerin dragen! ♡TnD

  2. Wij hebben afgelopen voorjaar dit super leuke merk Tumble ‘n Dry ontdekt! Het is stoer met een lief randje en dus helemaal mi jn smaak! Celia heeft er natuurlijk nog niet veel over te zeggen met haar 9 maanden. Wat zou een setje in mt. 74 haar geweldig staan!

  3. Ohh ik kende het merk nog niet, maar wat ziet het er leuk uit! Gelijk even op hun IG en website gekeken. Mijn zoontje is ongeveer van Mick zijn leeftijd dus heel herkenbaar die dierengeluiden haha. Dus een “kesso” trui of “krimme” vest zou heel gaaf zijn! Of een “kaian” trui. Jeetje wat leuk allemaal! En qua broek, de “keneth”, “kibo” of “kwasi”. Nou, ik ga eens kijken of ik aan het einde van de maand nog wat geld over heb om hier eens te shoppen;-)

  4. Nu wel met juiste email adres..

  5. Van het voorjaar heb ik dit leuke kledingmerk ontdekt. Meteen helemaal fan! Wat is een stoere kleding met een lief randje. Celia zou stralen in een maatje 74!

  6. […] grote man kan het lekkerst spelen in een fijne jeans. Ik heb bij Tumble ‘N Dry in de nieuwe collectie voor de oudste een mooie jogg-denim. Deze broeken zijn niet zo stug als reguliere jeans, de stof is […]

Comments are closed.