Deze kinderstoel staat voor mij absoluut met stip op een!

Is het een kostbare kinderstoel? Ja, voor velen waarschijnlijk wel. Maar het is ook een van de meest duurzame stoelen. De stoel die je hele leven met je meegroeit. Dus na je aanschaf heb je er echt nog jaren plezier van en dan vallen die kosten reuze mee, vind ik. Bij de eerste twijfelde ik: ‘Zou ik dat nou wel doen?’ Maarja, over die Ikea stoelen struikel je minstens drie keer per dag. Dus ja, ik kocht de Stokke Tripp Trapp. En ik kocht een tweede en ik heb nu een derde gekocht.

“De vele voordelen aan deze iconische kinderstoel zorgden voor mijn herhaalde aankoop voor de kinderen!”

Ze schuiven zo mooi onder de tafel. Ze zijn verkrijgbaar in de mooiste kleuren. En voor baby W. kocht ik de nieuwste kleur: ‘Serene Pink’. Omdat echte jongens roze rocken en omdat ik dat de mooiste kleur vond van dit moment. En ik moet zeggen: baby W. zit alweer dagelijks bij ons aan tafel. Vrolijk te trappen in het vernieuwde babykuipje van de Tripp Trapp. Want ook dat heeft een update gekregen sinds ik mijn eerste Stokke kocht vier jaar geleden.

Tripp Trapp stoel: een kinderstoel met vele accessoires en mogelijkheden

Ik vind de newbornset echt een uitkomst. Ik kan lekker gaan staan koken, zet de baby naast me in de Tripp Trapp en hij is blij. Hij ziet mij en zit comfortabel. Het is grappig hoe snel zo’n kleintje doorheeft dat hij er gewoon bij wil zijn. Aan tafel, in de tuin, waar dan ook. Als ik hem in zijn stoel zet is hij direct weer tevreden. Hij zit ook op dezelfde hoogte als zijn broer en zus. Dat geeft zulke leuke interactie tussen die drie. ‘Mama hij lacht naar me!’ Zo lief is dat.

“Mijn baby zit tijdens het bloggen lekker bij me”

Op het moment dat ik mijn blog schrijf zit baby W. gezellig naast me te brabbelen en lachen. De nieuwe newbornset heeft een kuipje dat in twee standen kan worden gezet. Helemaal recht en schuin. Dat betekent dat je kleintje eigenlijk direct na de geboorte al in het Tripp Trapp kuipje kan ‘zitten’ omdat de rechte stand voldoende steun biedt aan een baby rugje.

tripp trapp

“Scandinavisch design, met kleuren die passen in ieder interieur!”

Voor mij is het tot slot belangrijk dat een kinderstoel niet een doorn in het oog is in je interieur. De eenvoud van deze stoel is prachtig. Niet voor niets wordt deze stoel (vaak patent overtredend) zo vaak nagemaakt. Ik moet nu wel opbiechten: Het liefst had ik ze alle drie in het roze gehad, maarja die kleur is er pas net. We gaan de hele benedenverdieping verbouwen, vanaf volgende week kamperen we in eigen huis. Het binnen schilderwerk is al grotendeels klaar en het bewijs van mijn liefde voor de serene pink Tripp Trapp: Ik heb mijn voordeur in dezelfde kleur geschilderd! Het overall resultaat van de makeover wordt een geweldig gestylede nieuwe woonkamer. Met nieuwe strakke keuken, een pracht gietvloer etc. Drie zachtroze stoelen hadden hier wel mooier in gepast dan drie verschillende kleuren. Maarja als je alles van tevoren wist… 😉