Meet The Single Mama

Leuk dat je een kijkje neemt bij The Single Mama. Ik ben Mar, single moeder by choice van Mick (want ik heb een hekel aan de termen BAM en BOM). Naast moeder ben ik journalist, maar werk nu alweer jaren als communicatieadviseur. Ik hou van koken, bakken en dus ook van lekker eten.

Baby & kids
Ik ben nog maar kort moeder, maar steeds bevind ik me in situaties waarvan ik denk: “Dat wil ik delen!” Grappige momenten, leermomenten en vooral hele gelukkige momenten. Ik ben beland in een wereld vol nieuwe dingen. Van het kiezen van de perfecte kinderwagen tot het vinden van een fijne speen en hippe kindermode. Van de zoektocht naar de fijnste kinderstoel, tot allerhande baby gadgets. Er bestaat zoveel op het gebied van baby’s en ik heb nog maar een fractie ontdekt. Dus naast mijn dagelijkse belevenissen als moeder van Mick lees je hier over de gekste, handigste, mooiste, meest inventieve en onmisbare baby- en kinderproducten.

Vrouw: mode, beauty & lifestyle
Tot slot is het dagelijks weer een uitdaging om mijzelf niet te vergeten. Alle moeders weten hoe makkelijk dat gaat! De balans tussen moeder zijn en vrouw blijven probeer ik hier voor mezelf af te dwingen door te schrijven over mijn leukste aankopen op het gebied van mode, lifestyle, beauty en accessoires. Ook mijn belevenissen als working mom komen hier aan bod.