Yummie: mompower juice

Het was alweer veel te lang geleden dat ik mijn juicer had gebruikt, dus heb ik vandaag het gevaarte maar weer eens uit de kast getoverd. Ik vind dat ik wel wat extra vitamientjes kan gebruiken. Een juicer is erg fijn alleen het schoonmaken is een ramp.

Ik ben even naar de supermarkt gelopen en heb de kinderwagen volgeladen met vers fruit, wortelenimg_1732 en gember. Binnen een paar seconden heb je een heerlijk sapje en het schoonmaken…ach ik bedacht me op weg van de supermarkt naar huis dat ik inmiddels een vaatwasser heb in ons nieuwe huis. Een luxe die we tot vorige maand niet bezaten!

En als ik dan weer een slok heb genomen denk ik: ‘ Oja, dat moet ik veel vaker doen!’, je voelt je direct een stuk gezonder..ahum. Proost!

***

Ingrediënten:

  • 2 grote winterwortels
  • 4 kleine elstar appelen
  • 1 peer
  • klein stukje gember +/- 3 cm groot