Het is maar een getal!

36marYay! Mijn eerste verjaardag als moeder! Vanavond een feestje, maar overdag gewoon werken. Vorig jaar liep ik nog rond met die hele dikke buik! 36, best al een flink getal, kunt het afronden naar 40 NEEE!!! Ach, het is maar net hoe jong je je voelt, toch?

Zwart
Black Friday gekte in de VS vandaag, doet me denken aan die week dat ik met mijn beste vriendinnetje in New York was, uren in de rij voor een Furby voor mijn lieve nichtje. Was het waard hoor, want een belevening. De verkoop start altijd net na het Thanksgiving diner, het enige moment dat ik ooit Times Square compleet stil en verlaten heb gezien, een geweldige ervaring. Toen maar wachten bij Toys are Us tot de deuren open gingen. rennen en vliegen, een babypop en de Furby. Was ik eindelijk bij de kassa, had vriendin mn portemonnee in haar tas en liep ergens anders in de winkel. Het zweet brak me uit, maar het is goed gekomen, ik mocht weer vooraan bij de kassa aansluiten en de Furby had ik gescoord. Furby ligt nu ergens onderin de speelgoedkist, op sleep mode. Zo gaan die dingen!

Fijne dag jullie! xx