Joone Paris luierabonnement iets voor jou? Ik probeer dat plus andere voor mij nieuwe producten!

Joone Paris

Kort geleden werd in benaderd door Joone Paris, of ik niet eens wat van hun producten wilde proberen. Ik moet zeggen, ik werk niet vaak mee aan dit soort verzoeken, want TheSingleMama.com is geen reclameplatform. Ik schrijf alleen over merken en producten die ik oprecht zelf gebruik en waar ik positief over ben. Na wat research heb ik het aanbod van Joone toch geaccepteerd omdat ik wel benieuwd was geworden.

“Een verantwoord product voor mijn kinderen vind ik erg belangrijk!”

Joone heeft onder andere een luierabonnement. Het merk is van oorsprong Frans, dat doet de naam natuurlijk al vermoeden. Ik kende het niet, maar ben wel blij dat ik kennis heb gemaakt. Een luierabonnement is niets nieuws. ik heb sinds dag een al een abonnement bij Amazon op Pampers. Ik wijk ook niet graag af van mijn geliefde producten. ook qua babyproducten ben ik verkocht aan Naïf en de geur van een product in combinatie met een verantwoord product is voor mij erg belangrijk.Joone

“Joone Paris luiers en verzorgingsproducten hebben unieke hippe prints en zijn lief voor de babybillen!”

Het luierabonnement van Joone kost zo’n 65 euro per maand. Prijzig, want ik betaal ongeveer de helft voor Pampers. Is het het geld waard? De luiers zijn echt heel erg fijn van Joone, dus ja als je het geld hebt zijn de luiers van Joone het echt waard. Als Joone nu zou zeggen, Marjolijn we bieden je een jaarabonnement luiers aan zou ik het niet afslaan en zou ik mijn o zo geliefde Pampers inruilen. De luiers voelen zelfs als ze echt vol vol zitten niet droog aan. Billen van de kids worden niet rood. En de motiefjes van de luiers: ZO LEUK!!! Joone

“Ik vind dat je op zijn minst een maandje moet proberen als je nieuwsgierig bent. Een ‘ontdekkingsset’ is voordelig en dan ervaar je zelf de producten.”

Verzorgingsproducten van Joone Paris zijn net als de luiers erg vriendelijk voor de huid van je kindje. Volledig eco-gecertificeerd. De geur vind ik persoonlijk niet heel prettig. Ik ben echt erg verknocht aan mijn eigen producten en zal deze niet snel inruilen. Ook qua babydoekjes maak ik niet snel concessies. Deze zijn grotendeel op waterbasis, dat is wel prettig, maar ik ben niet geneigd te switchen. Geur is heel persoonlijk, je kunt iets wel of niet lekker vinden. De basis van een product is minstens zo belangrijk en dat zit bij Joone Paris zeker wel goed. Alles is verantwoord, op basis van mooie ingrediënten en de verpakking is lief.

Kortom: ik ben gek op de luiers van Joone Paris. Ik vind de unieke prints super leuk. De pasvorm is perfect en de kindjes lekken niet door. Zelfs na een hele nacht op hun buikjes zijn de rompers droog ‘s ochtends. Niet veel luiers komen door deze strenge test. Een dikke aanrader dus, die heerlijke Franse luiers!