Jouw kids gestyled door een personal shopper

De stylistes van Bundleboon zoeken de perfecte outfits voor jouw kleintje!

Vorig jaar mocht ik bij toeval kennismaken met Bundleboon. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het concept sprak me heel erg aan. Plus het was een bedrijf dat in de kinderschoenen stond, gerund door twee super enthousiaste meiden Nelli en Monique. Zij hadden een visie, zetten door en slaagden erin om een mooi bedrijf neer te zetten. Na mijn eerst box wist ik het: ‘Dit wordt een hit!’ Een paar maanden later zag ik Nelli en Monique ineens op televisie. In Dragons’ Den kregen ze een duwtje in de rug en sindsdien is Bundleboon alleen maar populairder aan het worden. Het verhaal van Nelli en Monique heb je overal al kunnen lezen, daarom schrijf ik nu een blog over hun ‘kindje’ Bundleboon en waarom je hier zeker een box moet bestellen.

Bundleboon

Waarom Bundleboon juist voor mij zo handig is

Veel vrije tijd heb ik als single moeder van drie niet. Ik ben letterlijk altijd bezig. Kleding voor mij of voor mijn kindjes koop ik vrijwel allemaal online. Maar ik speur uren door alle winkels en labels om de perfecte outfits te scoren. Eigenlijk is dat verspilde vrije tijd. Tijd die Bundleboon me teruggeeft. Zij doen dat uitzoekwerk namelijk voor mij. Het enige dat ik eenmalig hoef te doen is een online vragenlijst – stijlquiz – in te vullen over de smaak van je kind en het type karakter van het kind. De favoriete kleuren en merken geef je aan en een styliste gaat voor jou aan de slag. Ze stelt vier à zes outfits voor ieder kind samen. Voordat de styliste begint neemt ze ook nog telefonisch contact met je op om wensen en bijzonderheden door te spreken. In mijn geval gaf ik bijvoorbeeld aan dat de kindjes echt tenger zijn dus dat bij rokjes of broeken de tailleband verstelbaar moet zijn. Je kunt zelf aangeven in welke prijsklasse je shopt voor ieder item. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan op prijsgebied. Tijdbesparing is dus voor mij de nummer één reden waarom ik graag shop bij Bundleboon.

Wat kun je verwachten van de inhoud van jouw Bundleboon box?

Bundleboon

Het is een erg leuke verrassing als de box dan eenmaal bezorgd wordt. Allereerst is de box zelf helemaal leuk: de kinderen kunnen hem helemaal inkleuren en ermee knutselen. Altijd goed om verpakkingsmateriaal op welke manier dan ook te kunnen hergebruiken! Als je de box opent tref je schattige pakketjes van de verschillende uitgekozen outfits. Per outfit is het pakketje of de ‘bundle’ samengebonden met een lint. Een extra feestelijke manier van uitpakken, het biedt overzicht én het totale pakket heeft zodoende een verzorgde uitstraling.  Als de kleding niet past of niet naar je smaak is retourneer je het gemakkelijk. Je betaalt alleen de items die je wilt houden, ideaal! Daarnaast krijg je 10% korting als je alles houdt. Merken die door Bundleboon worden geshopt zijn onder meer Bobo Choses, Sproet&Sprout, Little Hedonist, Wheat, Moodstreet Petit van mijn favorieten dus!

kinderkleding

In tijden van verplicht thuiszitten is dit een uitkomst

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje momenteel. We gaan zo min mogelijk de deur uit en met een beetje gezond verstand dus zéker niet om fysiek een winkel in te gaan. Juist nú heb je extra profijt van de service van Bundleboon. Het is niet zo kil als een webshop want je hebt dus nog persoonlijk contact met iemand. De styliste leest zicht goed in en weet precies met wie ze te maken heeft. Dat maakt deze shopervaring écht persoonlijk. Je kinderen kunnen de kleding in hun eigen omgeving passen, je hebt ruim de tijd om te beslissen welke outfits je wilt houden. Kortom met Bundleboon bespaar je tijd, ergernis van pashokje in pashokje uit én keuzestress.

Kortingsactie speciaal voor jou!

Omdat ik hoop dat ik je enthousiast heb gemaakt om zélf een bundle te bestellen geef ik je 10% korting cadeau. Vul hiervoor de code ‘asinglemama’ in bij het bestellen. Let op: allemaal kleine letters!