Moeder en zoon shopping: WE did it!

Dit had ik vijf jaar geleden niet durven dromen. Dat ik in 2018 voor het eerst samen met mijn zoontje ging shoppen. Baby M. was op de crèche en ik nam Mick mee de stad in. Ik had wat casual werkkleding nodig en Mick’s wintergarderobe moest ik nog helemaal samenstellen. Uiteindelijk zijn we bij WE fashion beland. Ik wist helemaal niet dat ik daar voor Mick al terecht kon, maar de maten gaan vanaf 92!

Heel kort flitste de momenten door mijn hoofd dat ik vroeger tijdens de verschillende vakanties met mijn moeder meeging in de trein naar Den Haag. Waar andere kinderen slechts bij de C&A in de nabijgelegen grote plaats gingen shoppen, wilde mijn moeder altijd dat wij er net even anders uitzagen. Geen cataloguskleding, geen dertien in dozijn, wij gingen naar de grote stad. Den Haag om precies te zijn. En nu, 30 jaar later, liep ik er met mijn eigen kind. Onwerkelijk, maar heel leuk.

WE fashion had denim days: kwam dat even goed uit

WE fashi

WE Fashion Single Mama

We zijn gestart voor Mick. Wat een stoere leuke mode voor peuters. Voor Mick heb ik moeite met het vinden van goed passende jeans. Hij heeft hele dunne beentjes dus zelfs de meeste skinny’s zijn hem vaak nog te ruim. Laten ze nou net bij WE fashion super skinny jeans hebben voor jongens. Zo tof! Ik heb een hele leuke zwarte jeans voor Mick gekocht, semi destructed, heel gaaf. En het zijn denim days dus dat betekent: tweede jeans halve prijs. Gecombineerd met een leuke sweater met letterprint en ik heb er een heel diep donkerblauw denimshirt bijgenomen. Denim is hot op dit moment en ik vind juist de afwisseling tussen comfy joggers en jeans voor Mick zo leuk. Hij voelde zich helemaal het mannetje toen we thuis samen alles nog eens aanpasten. Tijd voor mama…

Het damespak is hot: dus dat moet ik hebben!

WE Fashion Single Mama

 

Voor mijzelf heb ik de hoop echt opgegeven om nog te slagen bij de H&M of de ZARA. Kwaliteit en pasvorm stellen gewoon altijd teleur. Daarom liep ik maar eens bij WE fashion binnen, ik weet dat ze daar altijd leuke dingen hebben hangen die ik zowel zakelijk als thuis kan dragen. Ik had mijn zinnen gezet op een pak. Een damespak is weer helemaal hot en ideaal voor mijn werk. Andere top eronder, nieuw sjaaltje en je hebt steeds een andere outfit. En jahoor: ik ben geslaagd. Ik heb een prachtig comfortabel soepel pak gescoord met losvallende blazer. En een hele toffe tuniekachtige blouse in smaragdgroen de kleur van dit najaar. En de print: hoe tof, het zijn poedels! Ook nog een toffe strakke groene jeans erbij met zwarte fluwelen biezen aan de zijkant.

En dan is bij WE het afrekenen ook niet zo schrikken, het is heel betaalbaar allemaal. Ik denk dat we nog wel eens terug gaan met zijn tweetjes naar de WE. Het was ook echt gezellig samen even quality time met mijn mannetje. Wat een gezellige dag, WE loved it!