Vaderdag cadeautips: foto van je kindje(s) op aluminium cirkel

Heb je net als ik bij Oscar Lammers photography een fotoshoot gedaan van je kindje(s)? Ben je samen met je vriend of man reuze reislustig? Of heb je gewoon heel veel mooie kiekjes op je telefoon? Ik heb dé Vaderdag cadeautips voor jou! Maak van je foto’s in een handomdraai een unieke wandversiering, zodat je iedere dag van je mooie foto’s kunt genieten. Òf geef een unieke blanco wereldkaart cadeau, zodat papalief alle landen waar hij is geweest zélf in kan kleuren. Ik maakte voor mijzelf drie aluminiumcirkels van de prachtportretten van de kindjes. Een briljant resultaat prijkt nu bij ons aan de muur. 

Cadeaus voor vaderdag

Om voor jullie een vaderdagtip te geven moest ik natuurlijk zélf de proef op de som nemen. Aangezien wij Vaderdag omgedoopt hebben tot Opadag is het in ons geval ook nog eens heel leuk om een muurcirkel aan opa cadeau te doen! We hadden, zoals je op Instagram hebt gezien, de ‘all black’ fotoshoot met Oscar Lammers achter de rug. Maar wat zou ik nou eens gaan doen met al die mooie portretten? Ik bedacht dat ik graag een bijzondere herinnering aan de muur wilde en niet een stel suffe canvassen. Dat is zo afgezaagd! En toen wist ik het: zwarte cirkels op een witte muur, bijna 3d zo scherp omdat de muurcikels op aluminium zijn geprint.

Foto op aluminium: In een handomdraai een kunstwerk aan je muur

Via de website kun je heel makkelijk snel aan de slag met een muurcirkel. Eerst kies je het formaat van je muurcirkel. Voor mij was dat 40 cm. Daarna upload je alle foto’s die je wil printen. En dan kun je je creativiteit de vrije loop laten gaan. Kies in je cirkelsamenstelling bijvoorbeeld een paar pronkstukken die je extra groot terug laat komen en zorg voor een paar kleinere cirkels met detailfoto’s zodat je een stippenpatroon kunt creëren op je muur. Of ga net als ik voor drie rustige portretten die van je muur af knallen en voila, een super origineel, betaalbaar kunstwerk aan je muur.

Helemaal zelf gemaakt

Het gaf me veel voldoening omdat de muurcirkel écht iets is wat ik zelf heb gemaakt. De foto’s van de drie kleintjes zijn me zo dierbaar en ik geniet er nu iedere dag van en de kids zelf ook. Dan wijzen zij met hun vingertjes naar de foto’s en zeggen ze hun naam.

muurcirkel

Bevestigen is een eitje

Binnen korte tijd werd de doos met de portretten bezorgd. Als een kind zo blij was ik om de doos open te maken. Ik legde de drie cirkels op de eettafel en wilde ze direct ophangen! Ik had nog van die Tesa powerstrips in huis, dus binnen vijf minuten had ik de cirkels speels opgehangen aan de muur. Zo mooi die witte muur met die zwart-wit portretten!

Vaderdag kan niet meer stuk met deze cadeautips!

wereldkaart

Naast de handgemaakte knutselwerkjes van je kindje(s) is dus een mooi fotocadeau altijd welkom. Enne, je kunt daar zelf ook nog van meegenieten! Maar wat ik ook een hele leuke tip vind is een wereldkaart blanco. Een wat? Een wereldkaart in zwarte geometrische lijnen getekend op een witte achtergrond. Je kunt dan zelf alle landen inkleuren waar je al bent geweest. Maar voor Vaderdag zou je de landen aar papa is geweest ook al met je kindjes in kunnen kleuren, dat maakt de kaart extra bijzonder. En dan kan de reislustige papa het zelf steeds aanvullen als hij weer op pad is geweest.

Ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt, ik ben in ieder geval reuze blij met mijn eigen cadeautje want ik ben tenslotte een moeder én vader ineen!