Naïf komt met nieuwe producten en wij zijn fan!

Naif nieuwe producten

Voor de kleintjes gebruik ik het liefst de verzorgingsproducten van Naïf. Ik ben daar nog steeds zo geweldig tevreden over. Het volgende product is sinds kort verkrijgbaar en wij hebben er zoooooolang op gewacht: badschuim!

Eindelijk kunnen de kids in bad met dit heerlijke badschuim. met eerlijke ingrediënten die de kinderhuid sparen en optimaal verzorgen.

Badschuim van Naïf, wat is daar zo bijzonder aan?

Allereerst zijn wij fan omdat dit badschuim is:

  • Zonder chemische schuimmiddelen
  • Geschikt voor baby’s en kids
  • Te gebruiken bij eczeem en een droge huid

nieuwe producten van naif

Naïf houdt zich afzijdig van agressieve ingrediënten en chemische schuimmiddelen. Dat vind ik echt wel heel belangrijk omdat ik de kinderen eigenlijk wel dagelijks in bad doe. Ik weet dat dat de huid niet bij voorbaat veel goed doet, dus dan wil ik het zo goed mogelijk verzorgen. Ik vind het gewoon fijn om ze na een lange creche-dag lekker schoon te boenen. De Relaxing Bath Foam zorgt voor subtiele bubbels met behulp van kokos en suiker. Wat ook fijn is, is dat het schuim uitermate geschikt is voor een droge huid of een huid met eczeem.

Naïf is er natuurlijk ook voor de mama’s

Niet alleen de kids genieten overigens van deze producten hoor. De skin care-lijn voor vrouwen is bij mijzelf ook favoriet. Ik heb bijna alle producten op mijn nachtkastje staan. Wat met dit weer onmisbaar is en wat op dit moment lekker naast mijn pc op mijn werk staat: de heerlijke voedende handcrème. De crème trekt echt super snel in de huid, wat ik echt een must vind bij handcrèmes. Plakkende vettige handen is immers erg vervelend! Daarnaast zitten er meer voordelen aan deze crème. Naast natuurlijk de heerlijke bekende geur. Net als alle andere producten van het label is ook deze crème volledig gemaakt zonder chemische toevoegingen.

Je handen zijn één van de enige onbedekte delen van de huid, die samen met het gezicht dagelijks worden blootgesteld aan schadelijke UV-stralen. Niet oké, vindt Naïf. Je handjes moet je beschermen, maar waarmee dan? Met een natuurlijk zonnefilter vol antioxidanten uit tomatenextracten bijvoorbeeld. Ook wel lypocenen genoemd. Volgens Naïf heb je pas een goede handcrème als deze je handen verzorgt. En dat is precies wat Naïf’s Nourishing Hand Cream doet.

Ruig weer vraagt om extreme maatregelen

Het weer wordt kouder en ruiger en dus krijgen de kinderwangetjes en neusjes het zwaar te verduren. Steeds weer dat neusje snuiten. Regen en gure wind. Schrale wangetjes zijn het gevolg. Het laatste nieuwe product dat ik onder je aandacht wil brengen is de geweldige ‘Weather Protection Cream’. Waarom? Deze crème:

  • Vormt een natuurlijke beschermlaag
  • Is vegan, dus zonder dierlijke vetten

De huid wordt door guur weer droog, rood of schraal. Dit kan voor zo’n kleintje heel ongemakkelijk en pijnlijk zijn. Daarom is de Weer- en Windcrème ontwikkeld. De vette crème is rijk is aan amandelolie en sheabutter. Zo blijft de huid van je kindje soepel en beschermd, zonder deze af te sluiten. Overigens: ik gebruik af en toe zelf ook een beetje: kan heel goed!