Wij houden van de Rocket Lamp ‘to the moon and back’!

Rocket Lamp Hello Kitty Lamp bij The Single Mama

Sinds we een half jaar geleden zijn verhuisd ben ik nog steeds niet tevreden over onze slaapkamers. Ik ga dus binnenkort allereerst Mick’s slaapkamer maar eens aanpakken en ben al lekker aan het rondkijken voor de leukste accessoires. Eerste aanwinst: de Rocket Lamp.

Zo heb ik recent de geweldige Rocket Lamp gevonden, een super stoere lamp die je kinderkamer direct omtovert tot een klein stukje Melkweg. De lamp springt direct in het oog vanwege zijn fraai vormgegeven frisse ontwerp. Een lamp in de vorm van een raket gemaakt van dik hoogwaardig wit kunststof. De lamp past door zijn neutrale design in ieder interieur.

Zestien kleuren, maar Oranje boven

De Rocket Lamp is een modern staaltje Nederlands design. De ontwerper van de lamp is Willard Tijhuis. Samen met Huub Leussink heeft hij het ontwerpbureau Base NL. Base NL is een jong bedrijf dat allerhande (design)producten ontwikkelt. Hun doel: wonen en leven aangenamer maken. Het bureau heeft twee lampen ontwikkeld: een voor stoere jongens die ervan dromen om astronaut te worden en een voor lieve meisjes die houden van knuffelige, zachte Hello Kitty’s. Je raadt het al, de meisjesversie van de Rocket Lamp is de toffe Hello Kitty Lamp.

Rocket Lamp Hello Kitty Lamp bij The Single Mama

Van afstand regelbaar

Beide ontwerpen van Base NL hebben een afstandsbediening en kunnen aan worden gezet in vrijwel iedere gewenste kleur. In totaal heb je de keuze uit zestien kleuren. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor een swirl-effect waarbij alle kleuren steeds in elkaar overgaan. De lamp is in sterkte in te stellen dus ook ideaal om aan te zetten als nachtlamp. Neem gewoon de afstandsbediening mee en kijk om het hoekje als de kleine slaapt en zet de lamp gemakkelijk van afstand uit.

De Rocket Lamp laat kinderen dromen

Met de Rocket Lamp maak ik een vliegende start met het opleuken van Mick’s nieuwe kamer. Deze lamp maakt het voorlezen iedere avond nét een stukje gezelliger. En dat kleine wijsvingertje dat enthousiast de kant op wijst van de regenboog aan led-kleuren is onbetaalbaar. Met een grote glimlach valt Mick in slaap, waarschijnlijk dromend over een echte ruimtevaart!

Rocket Lamp Hello Kitty Lamp bij The Single Mama

One Reply to “Wij houden van de Rocket Lamp ‘to the moon and back’!”

  1. […] ik een blog heb en regelmatig schrijf over leuke labels voor kids en mama’s komen er geregeld merken op mijn pas waar ik nog nooit van heb gehoord. Het […]

Comments are closed.