Yes, nieuwe schoenen voor mama! Ik volg dé trend van het moment…

sneakers

Als er een trend is waar ik echt niks mee heb zal ik hem niet snel volgen. Sowieso kan ik nu met mijn dikke buik niet echt zeggen dat ik trendy ben in mijn outfits. Desondanks maken mijn nieuwe schoenen een hoop goed. Ik scoorde hele gave sneakers bij Van den Assem.

In de sale van de najaarscollectie had ik voor een prikkie al een paar gave suède gele laarsjes gekocht. Toen ik terugkwam op de site vanwege mijn fijne vorige shopervaring ging ik op zoek naar iets leuks uit de nieuwe collectie. Gevonden! En ik denk dat het voor het eerst is, dat ik een trend volg waar ik eigenlijk helemaal niks mee heb. Ik zeg trend, maar ik ben al rijkelijk laat met de aanschaf van de….jawel…. ‘dad-sneaker’. Daarnaast zijn die bulky dikke schoenen van mij nog eens extra trendy omdat ze felgekleurd en shiny zijn. Sneakers in felle kleuren zijn hot en happening dit voorjaar.

“Felgekleurde sneakers zijn hot!”

sneakers

Schoenenliefhebbers kunnen hun hart ophalen: Van den Assem heeft een zeer uitgebreide collectie

Ik vind het leuk om nu tijdens mijn zwangerschap toch iets aan te trekken dat opvalt. Vrijwel alle positiemode is om de een of andere reden tuttig, met grote suffe prints of met een domme tekst op je buik. Dus ik trek dagelijks mijn jeans aan, met een paar platte schoenen en een sweater of een t-shirt met een colbertje. Blikvangers worden nu mijn nieuwe juweeltjes.

‘Het gebeurt niet vaak dat ik iets terugstuur’

De sneakers zijn heel erg gewaagd en niet iedereen zal ze mooi vinden. Maar ik ben nu al gek op de kleurencombinatie, het draagcomfort én het glimmende koper. Je ziet dat het designer shoes zijn. Het merk 181 kende ik niet, maar kwam er al snel achter dat het een exclusief Italiaans label is. Ik vind online shoppen voor schoenen ideaal. Je weet je maat, de foto’s zijn goed dus je ziet de schoen precies zoals hij is en je past ze thuis in je eigen omgeving. Het gebeurt niet vaak dat ik iets terugstuur.

‘Ik mag mijzelf ook wel eens een cadeautje geven!’

Van den Assem heeft een behoorlijk uitgebreide collectie. Ook in de sale zijn ze er altijd vroeg bij met vaak hoge kortingen. In de winkels in de stad gaat dat altijd heel langzaam en krijg je met een beetje geluk dan eens een keer 30%. Dat is voor mij altijd iets waardoor ik denk: ‘Huppa ik ga gewoon even kijken of ze nog iets leuks hebben!’ Voor deze sneakers was het overigens wel even in de buidel tasten, want een statement leren sneaker, van hoge kwaliteit is niet goedkoop. Maarja, ik mag mijzelf ook wel eens een cadeautje geven. De kinderen gaan negen van de tien keer voor, dus…

Bron foto’s: www.uno8uno.it