Speeltip voor kleine meisjes: Mijn Knuffelpop Eenhoorn

Knuffelpop
Ok, we moeten ons erbij neerleggen: voorlopig zitten we nog grotendeels thuis met elkaar. De verveling slaat hier na een paar dagen al toe en dus schaf ik zo nu en dan wat nieuw speelgoed voor de kindjes aan. Voor mijn enige meisje heb ik een heerlijke pop gescoord van Vtech: Mijn Knuffelpop Eenhoorn.

Kort geleden heb ik gewoon cold turkey, dus van de een op de andere dag, haar eigen speen weggepakt uit bed. Ook drinkt ze, hoewel ze dat graag wil, niet meer uit haar babyfles.Om de speen heeft ze gewoon helemaal niet meer gezeurd, maar drinken moet ik er bijna fysiek ingieten want dat wil ze niet zonder fles.

Omdat ze haar eigen speentje heeft ingeleverd heb ik voor haar de Knuffelpop Eenhoorn dus uitgezocht. Die heeft namelijk ook een speentje. En dus zeg ik: speentje is voor Poppie (want zo heet ze) en niet voor jou, jij bent een grote meid. Ze nam er direct genoegen mee en Poppie mag iedere avond mee naar bed.

De Knuffelpop is wat je van Vtech gewend bent: educatief, vrolijk en muzikaal. Druk op de knipperende hart-toets om vrolijke reacties en gezongen liedjes te horen. Speel een rollenspel door de pop een knuffel te geven en de fopspeen in haar mond te plaatsen, dat stelt haar gerust. je kindje maakt spelenderwijs kennis met kleuren en het verzorgen van de pop prikkelt de fantasie en stimuleert het interactief spelen. De pop zingt vier liedjes, je kunt het volume harder of zachter instellen en de pop schakelt automatisch uit als er een tijdje niet met haar wordt gespeeld.

Een aanrader voor alle meisjes die graag met poppen spelen.