Twee nieuwe kleuren voor Stokke’s iconische Tripp Trapp

tripp trapp

Nu het weer lente wordt, verlangen we ernaar om de schoonheid van de bloeiende natuur van buiten naar binnen te brengen. De ontwerpers van Stokke hebben zich daarom voor de nieuwste kleuren van de Tripp Trapp laten inspireren door de eerste, kenmerkende tekens van de lente rechtstreeks uit het kleurenpalet van Moeder Natuur. Een knipoog naar frisse groene bladeren en zacht mos onder een zonnige hemel, subtiele bloemen en de fantasierijke vleugeltjes van magische lieveheersbeestjes. Lieveheersbeestjes zijn niet alleen het signaal dat de lente op komst is, maar staan ook in veel culturen symbool voor geluk, veiligheid en gezondheid.

Image

Voel je je geïnspireerd? Breng dan het frisse van de lente in huis en ervaar het Scandinavische design op zijn best met de iconische Tripp Trapp stoel in Warm Red en Soft Mint! Om de look compleet te maken is ook de Baby Set in dezelfde kleuren verkrijgbaar. Laat je creativiteit bloeien en pimp je kinderstoel met een scala aan nieuwe kussens, gemaakt van het zachtste organische katoen en een gemakkelijk schoon te maken PFC-vrije coating. Daarnaast schuiven de stoelen zo mooi onder de tafel. Ze zijn verkrijgbaar in de mooiste kleuren, waaronder dus twee nieuwe. Ons huis is bijvoorbeeld gevuld met driemaal’Serene Pink’. Omdat ik dat de mooiste kleur vind in ons interieur. Maar de nieuwe mintkleur is een geduchte tegenstander, zo mooi!! En ik moet zeggen: baby W. zit alweer dagelijks bij ons aan tafel. Vrolijk te trappen in het vernieuwde babykuipje van de Tripp Trapp. Want ook dat heeft een update gekregen sinds ik mijn eerste Stokke kocht vier jaar geleden.

Image
Voor mij is het tot slot belangrijk dat een kinderstoel niet een doorn in het oog is in je interieur. De eenvoud van deze stoel is prachtig. Niet voor niets wordt deze stoel (vaak patent overtredend) zo vaak nagemaakt. Dit blijft een unieke stoel die perfect bij ons past!

De Tripp Trapp Soft Mint en Tripp Trapp Warm Red zijn beide verkrijgbaar voor € 199,-. Een Baby Set is verkrijgbaar voor € 49,-.