Voor de perfecte skinny kinderjeans moet je hier zijn

WE kindermode

We kunnen al een tijdje ons huis niet in, dus logeren we ergens anders. Het zat ook nog eens een beetje tegen her en der waardoor we zo’n tweeënhalve week uitloop hebben. Balen, echt heel erg balen, maar ik weet dat het wel de moeite waard is. Uiteindelijk wordt het heel erg mooi thuis. Gaf me wel reden om voor de kinderen en mijzelf eens even goed te shoppen. De oudste had heel wat spijkerbroeken in de kast liggen waar hij mee was gevallen, dus met gaten op de knieën. Deze waren toe aan vervanging. Er is maar een winkel waar ik voor hem perfect passende, ultra skinny jeans kan scoren en dat is bij WE.

‘Als we niet naar huis kunnen, gaan we toch gewoon shoppen!’

De collectie van WE is voor jongens en meisjes dit najaar weer geweldig. Ik kan echt niet wachten tot mijn kleine meisje ook de lengte in schiet. Momenteel is ze nog te klein voor de kindermode van WE helaas, dus heb ik er alleen voor de oudste geshopt. O en voor mezelf schandalig veel, maar dat komt later in een ander blog aan bod.

Tweede jeans voor 50%, dat scheelt een boel!

Ik heb een grijze en een blauwe skinny jeans voor mijn stoere vent uitgezocht. Een basic wit t-shirt met een denim shit erboven en je hebt een geweldig toffe outfit. Fijne bijkomstigheid was dat de tweede jeans maar liefst 50% korting heeft dus dan is het heel betaalbaar shoppen. Ik ben fan van jog jeans, dit zit veel lekkerder omdat het niet zo stug is voor die kleintjes. Stoere schoenen maken het helemaal af. Kijk eens wat een mini James Dean…

Kinderkleding WE

Van klein jongetje naar James Dean in de dop

Zo schattig, die kleine dunne beentjes in een ultra skinny broekje. Hij is nog maar zo klein en toch al zo groot. Nog even en deze stoere man gaat naar de basisschool. Wat zal dat moeilijk voor me worden. Hij is er wel echt aan toe. Met deze outfit steelt hij wat mij betreft in ieder geval de show.

Shop zélf deze outfit