Cadeautips voor kids: VTech Piratenschip en Bla Bla Blocks Speelhuis

Veel mensen zijn benieuwd wat de kinderen nou voor hun verjaardag hebben gekregen. Veel, heeeeel veel. Van mij kregen ze allebei een hele mooie speelset van VTech. Enne… ik denk dat het hele goede cadeautips zijn voor jouw kleintjes in dezelfde leeftijdscategorie als die van mij.

Mini M. kreeg voor haar eerste verjaardag het speelgoed van het jaar 2018: VTech’s Bla Bla Blocks speelhuis. Ik zoek altijd tussen het speelgoed van het jaar omdat ik het prettig vind dat speelgoed naar leuk, ook educatief is. Dat zijn de Bla Bla Blocks zeker!  Het is de basis in ontwikkeling van ieder kind: spelen met blokken. Blokken van hout of plastic, voorzien van een kleurtje of juist niet. VTech geeft deze speelervaring met de Bla Bla Blocks  een totaal andere dimensie. De Bla Bla Blocks reageren op bouwers.

Vtech speelgoed

Van de Bla Bla Blocks  zijn er drie variaties op het thema bouwen:

– Dieren,
– Vrachtwagen
– Speelhuis

Winnaar Speelgoed van het jaar 2018 categorie 0 – 3,5 jaar

Ik heb haar dus het Speelhuis gegeven en dit nieuwe speelgoed is nu dus al speelgoed van het jaar 2018 geworden. Zo innovatief! Je kleintjes stimuleren met de blocks hun fijne motoriek, taalontwikkeling, kleuren en creativiteit. In elke set zit slimme elektronica – het Bla Bla Point; waardoor de blokken, zodra ze worden geplaatst, grappige, maar ook leerzame reacties en knipperende lichtjes geven.

VTech maakt stoer piratenschip voor een echte peuters

De driejarige Mick kreeg van mij het Vrolijke Vriendjes Piratenschip. VTech speelt met deze set in op het daverende succes van de Vrolijke Vriendjes en heeft dit stoere schip ontwikkeld voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Met drie verschillende speelstanden maken je kids kennis met cijfers, kleuren, muziek en nog veel meer!

Vtech speelgoed

Wat ik leuk vind is dat Mick steeds meer doet met rollenspellen en dat wordt bij deze speelset ook echt bevorderd. Kapitein Kay, Matroos Milan en Aapje beleven de spannendste avonturen, niets is te gek. Het schip kan helemaal open worden geklapt waarna er binnen van alles te ontdekken valt. Of klap het schip dicht en rijd het schip door de kamer naar het volgende schateiland. Druk op de kanon-toets om de kanonskogel te lanceren, laat de tentakels van de octopus draaien. Kortom: Hijs de zeilen! Tijd om op ontdekking te gaan!