In de garderobe van Mick: nOeser

Wintergarderobe nOeser The Single Mama

Op dit moment ben ik druk met het bevoorraden van Mick’s wintergarderobe. Omdat hij nogal slank is zijn broekjes vaak nog groot voor hem in de maat die eigenlijk zou moeten passen. Het is soms wel een uitdaging om de juiste pasvorm voor hem te vinden. Een van de labels die ik juist om die reden bewust kies voor Mick is nOeser.

nOeser is momenteel niet meer weg te denken uit de wereld van baby- en kinderkleding. De stoffen van het Nederlandse merk zijn zo duurzaam en blijven het hele seizoen mooi. Daarnaast is voor het slanke minilijfje van mijn kleine man de pasvorm perfect. De nOeser a/w 2017 collectie heeft overigens de maten nóg beter gecategoriseerd dit seizoen: geen duomaten meer maar enkele maten. Het label lijkt geïnspireerd door David Bowie. Het thema van de najaarscollectie ‘Space Oddity’ is helemaal gefocust op de ruimte. Van raketten tot het sterrenstelsel en van ‘spacy’ quotes tot space poedels.

Wintergarderobe goes for Gold

Ook heeft het label een extra mooie ‘gold collection’ toegevoegd aan de a/w 2017 collectie. Daar werd ik direct verliefd op voor Mick. Plus de toffe accessoires, want ook die kon ik niet laten liggen. Hoewel Mick wellicht liever had gehad dat ik deze wél had laten liggen. In de zomer wil hij geen petjes en hoedjes op en ’s winters draagt hij blijkbaar liever geen sjaal…

De outfit van Mick in de spotlights

Wintergarderobe van Mick van nOeser

Mick heeft een te gek t-shirt ‘Bas’ aan met de epische Bowie lyric: “Hello? Can you hear me Major Tom?”. Het zachtgrijze shirt zit hem als gegoten. Net even iets dikker dan normale t-shirtstof, dus lekker voor het najaar.

Over het longsleeve shirt heb ik de ‘ceder jacket’ uit de Gold collectie gekozen. Juist omdat de kindjes tegenwoordig er soms naar mijn mening net even te hip uitzien, vind ik dit zo leuk en klassiek. Een gemêleerde zwarte stof met houten knoopjes als accent.

Wintergarderobe van Mick van nOeser

 

Voor de frisse dagen op komst heb ik daarnaast een mooie dikke gevoerde wollen colsjaal voor hem uitgekozen en gelukkig maar want op nOeser’s eigen website is deze alweer uitverkocht, dus ik heb geluk. Nu alleen Mick nog zover krijgen dat hij hem aanhoudt.

De legging had ik nog op voorraad voor hem in de kast en komt gewoon van H&M, maar past perfect bij de mooie items van nOeser. Al met al een leuk hip en toch ook klassiek setje en dan denk ik: “Laat maar komen die herfst en winter, wij kunnen er steeds beter tegenaan met zulke toffe outfits!”

Binnenkort meer sneak peeks in Mick’s wintergarderobe, dus ben je een beetje zoekende naar leuke kleding voor je kleintje dat net even anders dan anders is: houd de site in de gaten!