Zes keer kinderschoenen die je moet scoren dit najaar

Het is herfstvakantie, dé tijd om de najaarsgarderobe van je kids aan te vullen. Ieder seizoen ga ik voor de twee oudsten op pad om leuke, maar vooral ook goede schoentjes te scoren. Dat doe ik sinds een paar jaar consequent bij BunniesJR. Het oersterke Nederlandse kinderschoenenlabel, dat velen van ons zelf als kind ook hebben gedragen.

Kort geleden schreef ik in dit blog al over de najaarstrends van damesschoenen. Nu leek het me leuk om te schrijven of ik in kinderschoenenland ook trends spot. Ik zet voor jou mijn drie favoriete jongens- en drie favoriete meisjesparen op een rij. Kortom: zes keer kinderschoenen die je moet scoren dit najaar!

Stoere veterboots voor stoere kids

veterboots

Eerder zagen we ze voor dames voorbijkomen en ook voor kleine meiden treffen we nu de stoere veterboots aan in de najaarscollectie van BunniesJR. Ik vind het zo leuk dat mijn kleine meid, die ook echt nog best een ‘baby-esque’ uitstraling heeft, rondloopt op deze ultra toffe kinderschoenen. Zwart, met leuke touch van bedrukte veters waar ‘LOVE’ op staat. Statement boots die overal bij passen! Voor mijn oudste zijn de boots echt een must. Met zijn ultra skinny jeans en een stoer denim shirt moet er gewoon een chunky schoen onder deze outfit.

Veterschoen

Kinderschoenen saai? Nope! Sneakerfun voor jongens en voor meiden

Sneakers zie je jaarlijks terug, maar dit jaar wordt er net als bij de volwassenen lekker gecombineerd met kleur, prints en materialen. Kijk naar dit toffe paartje kinderschoenen dat ik voor mini M. scoorde. Animal print meets structure meets color pop…

kinderschoenen

Color pop sneakers zie je ook terug bij de jongens, maar dan net iets genuanceerder. Hierdoor kun je de sneaker toch gemakkelijk combineren met van alles en nog wat. Neem deze zwarte sneaker met een knalblauwe uitspatting erop. Heerlijk gedurfd, maar toch sober door het zwart. Ik hou ervan!

jongenssneaker

Cognac onder de achttien mag gewoon!

Bij de collectie voor volwassenen trof ik het al in grote getale aan: cognackleurige schoenen. Van suède of glad leer. In alle collecties is Cognac hot dit seizoen. Voor de allerkleinste kinderschoenen vind ik dit laarsje echt té gek. Ik weet nog dat mini M. dit modelletje vorig jaar echt heeft afgedragen. Ze geven veel steun en zitten als gegoten om die kleine voetjes. Als je kindje net kan lopen is dit een echte aanrader want binnen no time gaan ze als een speer!

Babylaarsje

Voor jongens een sportieve suède schoen in cognackleur. Wederom goed te combineren en comfortabel genoeg voor ondernemende jongens. Met deze schoen kan je mannetje klauteren, rennen en er tijdens een etentje ook nog eens netjes uitzien. Een veelzijdige schoen in een aanstekelijke kleur!kinderschoenen cognac

Ziezo, zes trendy paartjes op een rij. Aan jou om deze herfstvakantie eens lekker de winkels in te duiken om schoenen te scoren voor de kids. En ach, vergeet jezelf natuurlijk ook niet hè? Mama mag ook best nieuwe schoenen kopen.